Profielfoto van HMD Spanplafonds

HMD Spanplafonds

murseltseweg 52, 5854 CX NIEUW BERGEN

Over ons

HMD SpanPlafonds© is de specialist voor Nederland en Duitsland. De oplossing voor thuis of op het werk. Schone montage bijna altijd binnen een dag gemonteerd. De meeste meubels kunnen gewoon blijven staan terwijl wij het plafond monteren.

Over ons

HMD Spanplafonds: snel een nieuw plafond zonder rommel in huis
HMD Spanplafonds levert al sinds 1997 door heel Nederland spanplafonds. Met deze methode van plafonds maken heeft u geen rommel in huis en is uw ruimte al binnen een dag voorzien van een strak, nieuw plafond. Wij monteren klemprofielen aan uw wanden, waar een speciaal geprepareerd polyester spandoek in wordt vastgeklemd. Wij kunnen u hierbij niet alleen verschillende kleuren leveren, maar uw doek ook digitaal laten bedrukken. Zo kunt u uw plafond helemaal naar eigen smaak personaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u 10 jaar garantie op uw plafond aanbieden.

HDM Spanplafonds: ook perfect voor de acoustiek in uw huis
Als u een rumoerig huis heeft, dan kunnen wij er met onze spanplafonds een positieve bijdrage aan uw acoustiek leveren. Wij hebben hiervoor een speciaal spanplafonds dat is voorzien van 200.000 minuscule gaatjes. Het geluid belandt door die gaatjes boven het plafond, waar het door een speciaal geluidsabsorberend materiaal wordt opgenomen. Maar er zijn legio voordelen aan een spanplafond. Zo zijn ze afwasbaar, zodat u nooit meer hoeft te texen of schilderen. Onze plafonds zijn daarnaast brandveilig en vocht-, schimmel- en algenwerend. Het is voor ons ook geen probleem ons plafond aan uw lichtplan aan te passen. We kunnen zelfs samen met u een nieuw lichtplan opstellen.