array(1) { ["path"]=> string(39) "www.hmdspanplafonds.nl/plafondrenovatie" }
Partner

HMD Spanplafonds

HMD SpanPlafonds© is de specialist voor Nederland en Duitsland. De oplossing voor thuis of op het werk. Schone montage bijna altijd binnen een dag gemonteerd. De meeste meubels kunnen gewoon blijven staan terwijl wij het plafond monteren.

Bedrijfsoverzicht HMD Spanplafonds

Plafondrenovatie

Wat levert een plafondrenovatie u op?

Plafondrenovatie

Wat levert een plafondrenovatie u op? Natuurlijk knapt uw hele huis op van professionele plafondrenovatie. Uw woonruimte ziet er schoner, lichter en ruimer uit nadat de klus geklaard is. Een plafond renoveren tijdrovend? Dat hangt er maar helemaal van af. Indien u kiest voor spanplafond, is de montage binnen een dag gedaan. Nog een voordeel: na de plafondrenovatie geniet u jarenlang van een gegarandeerd scheurvrij plafond!

Virtueel voorproefje

Plafondrenovaties zijn onze expertise. Onze spanplafonds zijn onderhoudsarm, geven de ruimte een geweldige akoestiek en passen in iedere ruimte. Wilt u actuele voorbeelden zien? Geen probleem. Een virtueel voorproefje vindt u op deze website: we hebben fraaie foto’s en een heldere video. Voor een scherpe offerte op maat of voor het stellen van vragen, kunt u altijd contact opnemen. We horen graag van u!

HMD Spanplafonds - Video

Meer lezen over
'Plafondrenovatie'?

meer van deze professional

uit esthetisch oogpunt

Een spanplafond onderscheidt zich ten opzichte van ande...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.