string(1) "b"
Profielfoto van HG Woonidee

HG Woonidee

Edisonstraat 4, 6604 BV Wijchen

Over ons

Wanneer u aan maatwerk meubelen denkt, dan bent u bij HG woonidee aan het juiste adres.

HG Woonidee meubels op maat

Wanneer u aan maatwerk meubelen denkt, dan bent u bij HG woonidee aan het juiste adres. Natuurlijk bieden onze in eigen productie vervaardigde kasten alle mogelijkheden voor een pasklare invulling. Uiteraard geldt dit ook voor onze kleden, vloerbedekking, gordijnen en de diverse raamdecoratie c.q. zonweringsproducten. De fabrikanten van onze zitmeubelen, eettafels en klein meubelen denken graag met ons mee. Naast de geboden vaste maatvoeringen zijn ook hier mogelijkheden om af te wijken van het gegeven programma. Laat u informeren naar de mogelijkheden.

voor meer informatie klik hier

Interieuradvies op maat

Interieuradvies, uw hulp voor een schitterend resultaat. Meubels kopen is een moeilijke maar aangename bezigheid. U weet wat u mooi vindt, u kent de ruimte die u heeft.
Hetzelfde geldt voor de woningstoffering.
Om van dat alles een perfect op elkaar afgestemde inrichting te maken, waarin kleuren, wanden, vloerbedekking, gordijnen, vitrage en meubelen niet alleen harmoniëren, maar elkaar ook versterken, is een heel ander verhaal. Interieurhuisarchitectuur is niet voor niets een vak apart.

Voor meer informatie klik hier

GERO keukens op maat

GERO keukens onderscheiden zich van de doorsnee keukens door exclusief maatwerk. Geen paslijsten om aansluiting te krijgen, maar de kasten worden speciaal voor u op de gewenste maat gemaakt. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen. U heeft de keuze uit vele frontafwerkingen, van klassiek tot strak modern in alle denkbare kleuren twee componenten lak afgewerkt.

Voor meer informatie klik hier

Contact

HG Woonidee
Edisonstraat 4
6604 BV Wijchen (Nabij Nijmegen)
T. 024-6419919
F. 024-6419922
E. info@hgwoonidee.nl
W. www.hgwoonidee.nl

Openingstijden showroom

Maandag       Gesloten
Dinsdag        10.00u – 17.30u
Woensdag     10.00u – 17.30u
Donderdag    10.00u – 17.30u
Vrijdag          10.00u – 17.30u
Zaterdag       10.00u – 17.00u


Zondag Iedere eerste zondag van de maand, van 12.00u – 17.00u (M.u.v. de maanden Juli en Augustus)

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken