Partner

HDL Nederland

HDL Nederland is een gespecialiseerde groothandel in elektrotechnische producten voor Domotica- en gebouwbeheer installaties.

Over ons

HDL Nederland is een gespecialiseerde groothandel in elektrotechnische producten voor Domotica- en gebouwbeheer installaties. Vanzelfsprekend verzorgt HDL Nederland ook de benodigde trainingen en opleidingen om het HDL systeem probleemloos samen te stellen, te installeren en te programmeren. De 20 jaar ervaring op gebied van Domotica- en gebouw automatisering delen wij graag met de cursisten.

Leveringsprogramma:

HDL Nederland is de distributeur van HDL producten in Nederland:

HDL buspro HDL standaard bus protocol
HDL KNX KNX standaard bus protocol
HDL Stage Sinusdimmers voor professionele stage verlichting.

Offertes:

Op verzoek van installateurs maken wij offertes overeenkomstig de wensen van de opdrachtgever voor de benodigde materialen. Waarbij het programma van eisen maar ook het beschikbare budget leidend is.

Trainingen en introducties:

  • HDL Nederland biedt verschillende software trainingen, variërend van introducties tot het volledig programmeren van HDL systemen. Deze trainingen worden op frequent georganiseerd.
  • HDL Nederland biedt technische opleidingen waarbij niet alleen rekening gehouden met correcte werking maar ook met begrippen als service en risico analyse.
  • Aan de hand van verschillende casussen leert de programmeur het HDL systeem volledig te programmeren, vaak al in één dag. Programmeurs worden op deze manier opgeleid om met de HDL software elke opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Het is tevens mogelijk om tijdens de technische dag training uw lopende HDL project volledig te programmeren.

Telefonische helpdesk:

Na deelname aan een HDL training is de installateur bekwaam om installaties en programmering zelfstandig uit te voeren. Wanneer er tijdens installatie en/of ingebruikstelling technische vragen zijn kan een beroep worden gedaan op de telefonische helpdesk van HDL Nederland.

 

Meer informatie?

Bezoek dan onze website

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Droogdokkeneiland 6B
5026 SR TILBURG
0859020088
info@hdl-nederland.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Droogdokkeneiland 6B
5026 SR TILBURG
0859020088
info@hdl-nederland.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken