Profielfoto van HB Interieurs

HB Interieurs

Dorpsdijk 209, 3161 CC Rhoon
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

HB Interieurs, dé interieur specialist van Rhoon en omstreken.

Over ons:

HB Interieurs, dé interieur specialist van Rhoon en omstreken. U kunt bij ons terecht voor vloeren, raamdecoratie, wanden, meubels, bedden en woonaccessoires. Ook kunnen wij uw behang- en schilderwerk verzorgen!

Bij HB Interieurs bieden wij tapijt, laminaat, pvc en vinyl aan. Wij zijn leverancier van de bekende merken zoals: Quick Step, Beautifloor, MFlor, COREtec, Interfloor, Desso, Parade, Bonaparte, Dersimo, Tarkett, Novilon, Marmoleum, Nouwens-Bogaers, Viva-Floor en Moduleo.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij Luxaflex Inspiration Dealer zijn. Dit houdt in dat wij een showroom in de winkel hebben waar alle producten van Luxaflex te zien zijn.

De fauteuils die wij verkopen kunnen wij leveren in verschillende varianten. Zowel een relaxfauteuil als een fauteuil met een sta-op functie. Uiteraard zijn alle meubels die wij verkopen leverbaar in verschillende uitvoeringen qua stof. Hier behoren diverse luxe stoffen van een hoogwaardige kwaliteit tot de mogelijkheid.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij sinds begin dit jaar Pullman dealer zijn. Pullman bedden en matrassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Alles is dan ook handwerk en wordt feilloos afgewerkt. U kunt zelf uw bed samenstellen. Zo kunt u het model kiezen dat in uw slaapkamer past. In de winkel hebben wij voor u de stalen liggen met de materialen die voor de bedden beschikbaar zijn.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.hbinterieurs.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Interfloor - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken