Partner

Kuys Keukens

WIJ VAN KUYS KEUKENS HETEN U VAN HARTE WELKOM.

Website
algemene informatie

 

WIJ VAN KUYS KEUKENS HETEN U VAN HARTE WELKOM.

Sinds 1965 kunt u bij Harry Kuys Keukens rekenen op kwaliteit, kennis en bovenal een eerlijk, betrouwbaar en doordacht keukenadvies. Kom eens kijken in onze keukenshowroom.Wij vertellen u wat kan, maar ook wat niet mogelijk is.

Door de keuze van materialen en het opgebouwde vakmanschap van Harry Kuys, zorgen wij ervoor dat u vele jaren kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij kunnen ( bijna) alle keukenaanpassingen voor u doen. Van het kleinste keukenonderdeel tot en met een complete keukenverbouwing.

Denkt u eraan om alleen de keukendeuren of apparaten of het aanrechtblad van uw keuken te vervangen? Wij renoveren uw keuken graag. Door keukenrenovatie is de levensduur van uw eigen keuken weer een tijd te verlengen.

We pakken de keukenruimte (en indien gewenst verder) aan, vanaf het demonteren en afvoeren van uw bestaande keuken, het verwijderen van oud tegelwerk, aanpassen van leidingen, uitbreiding van de meterkast, stukadoor-, tegel- en timmerwerk en uiteraard het geheel gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe droomkeuken, kortom alles wat met uw keukenverbouwing te maken heeft.

Wij staan bekend als een deskundig, kwaliteit leverend en betrouwbaar bedrijf. Wij bieden u kwaliteitsmaterialen zodat u lange tijd met uw keuken vooruit kan. Vakmanschap, passie, de omgang met u en het eindresultaat, alles bij elkaar gaan we ervoor zorgen dat u klant blijft. Ook na de plaatsing van uw keuken kunt u bij ons gewoon langskomen. Ons werkterrein is voornamelijk gelegen in Noord Brabant, bijna dagelijks rijden onze buitendienstmedewerkers rond in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Heusden, Drunen, Elshout, Waalwijk, Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Waspik, Dongen en Oosterhout. Uiteraard is afstand geen probleem, dus leveren en monteren we door heel Nederland en een gedeelte van België.

HARRY KUYS KEUKENS, waar vertrouwen en kwaliteit samenkomen. Al meer dan 50 jaar!

artikelen

BETON AANRECHTBLADEN

BETON, STOER, INDUSTRIEEL EN ROBUUST

MODERN KLASSIEKE KEUKENS

EEN KLASSIEKE UITSTRALING MET MODERNE TECHNIEK

Toon alle 5 artikelen
collecties
Kuys Keukens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Middelweg 6
5253 CA NIEUWKUIJK

0735113058RECENSIES
CONTACT
Middelweg 6
5253 CA NIEUWKUIJK

0735113058