Profielfoto van Hans Schepers Stoffering

Hans Schepers Stoffering

De Rijn 7b, 5684 PJ Best

Over ons

Bij Hans Schepers Stoffering bent u als particulier of zakelijk gebruiker van harte welkom. Met onze prachtige kwaliteitsstoffen, nieuwe meubels en toebehoren hebben wij altijd een product dat bij u past. Wij zijn een meubelstoffeerderij in de breedste zin van het woord. Onder meubelstoffering valt stoffering en herstoffering van het meubilair. Stoelen bekleden en meubels stofferen vergt kennis en vakmanschap. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kussens van uw caravan, camper of boot. U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe meubelen. Wat is er fijner om bijvoorbeeld een nieuwe bank te combineren met een “oud”meubelstuk van oma waarop een nieuwe bekleding zit. Samen uitzoeken! Hierdoor blijft het combineren! Bij Hans Schepers Stoffering bent u als particulier of zakelijk gebruiker van harte welkom. Met onze prachtige kwaliteitsstoffen, nieuwe meubels en toebehoren hebben wij altijd een product dat bij u past. Wij zijn een meubelstoffeerderij in de breedste zin van het woord. Onder meubelstoffering valt stoffering en herstoffering van het meubilair. Stoelen bekleden en meubels stofferen vergt kennis en vakmanschap.

Bij Hans Schepers Stoffering bent u als particulier of zakelijk gebruiker van harte welkom. Met onze prachtige kwaliteitsstoffen, nieuwe meubels en toebehoren hebben wij altijd een product dat bij u past. Wij zijn een meubelstoffeerderij in de breedste zin van het woord. Onder meubelstoffering valt stoffering en herstoffering van het meubilair. Stoelen bekleden en meubels stofferen vergt kennis en vakmanschap.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kussens van uw caravan, camper of boot.

U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe meubelen. Wat is er fijner om bijvoorbeeld een nieuwe bank te combineren met een “oud”meubelstuk van oma waarop een nieuwe bekleding zit. Samen uitzoeken! Hierdoor blijft het combineren!

Wij werken met de grootste toewijding aan uw project. Wij hebben veel ervaring met kantoorinrichting. Persoonlijke service, advies op maat en meedenken met de klant zijn voor Hans Schepers Stoffering de pijlers waarop ons bedrijf rust.