Profielfoto van Handelsonderneming van de Noort

Handelsonderneming van de Noort

Maaseikerweg 3, 6114 JN Susteren

Over ons

Piet van de Noort werkte jarenlang in de wegenbouw waar hij ervaring opdeed met alle soorten klinkers, keien, tegels en steentypen.

Piet van de Noort werkte jarenlang in de wegenbouw waar hij ervaring opdeed met alle soorten klinkers, keien, tegels en steentypen. Vanuit de passie die hij kreeg voor het materiaal, begon hij met het opkopen van gebruikte klinkers, houten planken en bouwmateralen. Want van al die jaren liggen zijn ze niet alleen ouder geworden, maar hebben ze ook meer karakter gekregen.

Stenen en planken die ooit met liefde zijn gemaakt, krijgen door slijtage hun eigen, unieke uitstraling. Ze vertellen verhalen. En vaak worden ze ondertussen niet meer op die manier gemaakt. Dat maakt ze aantrekkelijk voor mensen die nét even iets anders willen.

Familiebedrijf Van De Noort

Van de Noort groeide sinds de oprichting ruim 30 jaar geleden uit tot een bekend adres voor betaalbare sierbestrating en service in Zuid-Nederland. Dankzij de goede bereikbaarheid weten particulieren en professionals uit heel Nederland maar ook uit België en Duitsland het bedrijf te vinden.

Inmiddels hebben Cock en Evelyne (van de Noort-) Egberts het bedrijf van Piet en zijn vrouw overgenomen. Het op de kop tikken en doorverkopen van oude straten en materialen is nog steeds een belangrijk deel van het familiebedrijf. Maar daarnaast heeft Van De Noort nu ook veel nieuwe tegels, klinkers en bouwmateriaal op voorraad.

Het enige wat door de jaren heen nooit veranderd is, is de passie voor goed materiaal en de betrouwbaarheid van hun diensten. Dus wil je genieten van mooie materialen rondom je huis en tuin? Nieuw of gebruikt? Kom dan voor inspiratie en advies naar Van De Noort.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Sealskin - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken