string(1) "b"
Profielfoto van Berg&Berg Dongen

Berg&Berg Dongen

Noorderlaan 15, 5102 BA Dongen

Over ons

Berg&Berg Haarbosch is een woonwinkel gevestigd in Dongen, Noord-Brabant.

Over Berg&Berg Haarbosch

Berg&Berg Haarbosch is een woonwinkel gevestigd in Dongen, Noord-Brabant. U vindt bij ons een ruime keuze in vloeren, wanden en raambekleding van vele topmerken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vele andere woonartikelen zoals verlichting en decoratie. Wij geven u in onze winkel graag persoonlijk advies, maar kunnen desgewenst ook bij u langskomen om uw interieurideeën te bespreken. Via onze webshop kunt u vele van onze producten eenvoudig online bestellen.

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. Onze klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven.

Producten die als maatwerk worden geleverd kunnen niet retour worden genomen, houd hier rekening mee. Wilt u de producten bekijken en/ of voelen dan bent u van harte welkom in onze winkel. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten.