Profielfoto van Gruko BV

Gruko BV

Beatrixlaan 24, 4213 CJ Dalem

Over ons

Gruko Montage: de landelijke specialist in glazen douchewanden!!

Gruko Montage BV: Specialist in glazen douchewanden!


Het begint in een badkamer waar u zich op uw gemak voelt. Zachte handdoeken spelen daarbij een rol, maar ook de waterdruk of kruidige etherische oliën. Maak de badkamer compleet en creëer uw eigen ontspanningsoord met een prachtige glazen douchewand.

Gruko Montage levert specialistische bouwdiensten voor particulieren en bedrijven. Wat betekent dat voor u? De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in glazen douchedeuren op maat. Door deze specialisatie hebben we zoveel kennis en expertise, dat we klanten hebben in heel Nederland. Een chique uitstraling van uw badkamer is binnen handbereik.

Wij werken o.a met het merk Aquaconcept. 

Aquaconcept: Made in Belgium

Aquaconcept is een Belgische fabrikant van douchedeuren, wanden, douchebakken en 
doucheachterwandbekleding. Zowel standaardoplossingen als maatwerk. Met Aquaconcept kiest u voor ervaring en betrouwbaarheid. Sinds 2005 zijn we uitgegroeid tot de grootste speler op de Belgische markt voor douches op maat. Onze innoverende doucheconcepten onderscheiden zich door een minimalistisch design met grote, profielloze glaspartijen. Bij de ontwikkeling volgen we de nationale en internationale designtrends op de voet. Aquaconcept staat voor uitstekende Belgische kwaliteit met een hele lijn die in België gemaakt is. Ook met kwaliteitsvolle service, snelle leveringen en gedegen vakmanschap maken we het verschil. Onze passie voor precies maatwerk garandeert u een installatie zonder zorgen.Meer informatie

Voor meer informatie ebzoek ook eens onze website: www.grukobv.nl