Profielfoto van Girretz Pierre Eindhoven

Girretz Pierre Eindhoven

Dragonder 30 A, 5555 XZ VALKENSWAARD

Over ons

De firma Girretz Pierre Energies Alternatives is een exclusieve invoerder van het Italiaanse merk Edilkamin. Hun assortiment bestaat uit pelletkachels, verwarmingsketels en inbouw haarden met pellets en hout. Ze zijn exclusief omdat ze een complete voorraad toestellen, onderdelen en een uitgebreide technische expertise van het merk Edilkamin ter beschikking voor hun klanten kunnen stellen. Dankzij deze exclusiviteit kan Girretz Pierre continu op de kwaliteit van de productie en naverkoopdiensten van hun verdelers focussen. Hun motto is om kwaliteit te combineren met service, besparingen en ecologie.

Ontwikkelingen

De firma Girretz Pierre werd in 2006 opgericht, voordien was het bedrijf installateur van toestellen met hout en pellets. Pierre Girretz heeft een graduaat in de bouw op zak en sinds 2009 is Girretz Pierre de eigenaar van een ISO 9001 certificering. Ze willen de best mogelijke klantendservice leveren, daarvoor hebben ze een team van zes technici met specialisaties in hydraulica en elektronica, die van september tot maart 7 dagen per week beschikbaar zijn. Met de logistieke afdeling van zeven vrachtwagens kan Girretz Pierre de beste service van bestelling tot levering garanderen. De verkooporganisatie groeit voortdurend, in 2011 bestond er al een netwerk van meer dan 400 verdelers, verspreid over België, Luxemburg en Nederland.

In 2012 is Girretz Pierre gestart met de vervaardiging van houtkachels voor buitengebruik, en met industriële verwarmingsketels op biomassa die een vermogen van 15 tot 2000 Kw kunnen ontwikkelen. Daarvoor hebben ze een ingenieursbureau opgericht. In 2012 had Girretz Pierre ook de deuren van hun nieuwe vestiging in Eindhoven geopend. Deze locatie is uitgerust met een toonzaal en een opleidingsruimte om aan de wensen van de Nederlandse klanten te voldoen.

Girretz Pellets

Naast hun specialiteit in het installeren van ketels, kachels en haarden met biomassa (voornamelijk hout en pellets) als brandstof, zijn ze ook een groothandel in roestvrij staal en houtblokken, en frabrikant van hun eigen merk pellets 'Girretz Pellets'. Ook verkoopt Girretz Pierre aanmaakhout en houtbriketten uit samengesteld hout van hun eigen merk.

Girretz-pierre-logo.jpg