Profielfoto van EdilKamin

EdilKamin

Website

Over ons

EdilKamin, al meer dan 55 jaar leider in hout- en pelletverwarming !!

Edilkamin, al meer dan 55 jaar leider in hout- en pelletverwarming, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf dat schouwen produceerde tot maker van technologie voor een steeds duurzamere en energiezuinigere verwarming van woningen.

Dankzij de niet-aflatende aandacht voor de eisen van een markt die voortdurend in ontwikkeling is, biedt Edilkamin technologisch geavanceerde oplossingen met een uiterst verzorgd design, in lijn met de modernste eisen.

Het doel van het bedrijf is het bieden van maximale betrouwbaarheid en veiligheid, die worden gewaarborgd door strenge tests die continu worden uitgevoerd op elk product.

Edilkamin exporteert met succes technologie en design naar meer dan 30 landen.

Grote kwaliteit en veiligheid van onze producten

Van oudsher gericht op onderzoek, de technologische ontwikkeling en de kwalitatieve verbetering van het product heeft Edilkamin een uiterst moderne testruimte gerealiseerd.

Simulaties en tests van gecompliceerde geïntegreerde verwarmingssystemen kunnen in een gespecialiseerde afdeling worden uitgevoerd.

In het bedrijf geeft het technische personeel van Edilkamin cursussen en technische opleidingen over de producten aan het verkooppersoneel, de installateurs en de technische servicecentra.
Voordat het de productieketen verlaat, wordt elk product van Edilkamin gecontroleerd, geverifieerd en getest om de maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen.

Het traceerbaarheidssysteem maakt het mogelijk om een product, een afzonderlijke component en de montagemedewerker terug te vinden, om eventuele problemen in korte tijd op te lossen.
Dankzij de grootste aandacht voor de productkwaliteit kan Edilkamin maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen en bogen op de belangrijkste certificeringen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek een van onze dealers bij u in de buurt en/of bezoek ook eens onze website.  Dealers

laatst toegevoegd
Ontdek de 46 dealers