Partner

Geels Meubelen

Op de Lange Nieuwstraat is onze nieuwe gezellige meubelwinkel Geels Meubelen gevestigd. Geels Meubelen is al ruim 20 jaar een begrip in IJmuiden. Wij staan steevast garant voor kwaliteit, service en dit alles natuurlijk tegen de meest scherpe prijs.

Website
algemene informatie

 In de showroom van Geels Meubelen aan de Lange Nieuwstraat te IJmuiden staat het weer vol nieuwe meubelen van de verschillende collecties. De zaak richt zich steeds meer op de zo populaire landelijke woonstijl in pure materialen en kleuren. Alles is vernieuwd.

In de showrooms staan tientallen opstellingen met bankstellen, eettafels, fauteuils en kasten. Elke set wordt opgefleurd met bijpassende woonaccessoires die hier ook verkrijgbaar zijn.

Geels meubelen is een XXL dealer van Urban Sofa. Vanaf Pasen is ook het Programma van Jouw Meubel compleet.Hierin worden vijf stijlen gebracht en elke maand is er een scherpe aanbieding waar landelijk mee zal worden geadverteerd.

Als klant kun je veel producten aanpassen aan je eigen wensen.Dat gaat bijvoorbeeld op voor de serie relaxfauteuils, maar ook voor bankstellen. Zo’n keuze gaat over veel meer dan alleen de stof of leerkleur. Er kan worden gekozen voor andere hoogtes, armleuningen, pootje, relaxsystemen enzovoort.

Graag tot ziens!

team

artikelen

Interieuradvies

Wilt u een compleet andere inrichting? Bij Geels Meubelen kunt u uw hart ophalen! De verschillende s...

collecties
Geels Meubelen heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lange Nieuwstraat 182-188
1972 GT IJmuiden

0255-519704RECENSIES
CONTACT
Lange Nieuwstraat 182-188
1972 GT IJmuiden

0255-519704