Partner

Geberit Aquaclean

In bijna geen enkele badkamer of toiletruimte is de Know-How van Geberit tegenwoordig nog weg te denken. Waar Geberit producten vroeger nog de stille krachten achter de wand vormden, zetten de zichtproducten hun opmars naar zowel publieke als particuliere sanitaire ruimtes stevig voort. Want wie op zoek is naar betrouwbare sanitairoplossingen, zowel achter als voor de wand, kan simpelweg niet om de kennis en kunde van Geberit heen.

Geberit Aq

Geberit is ruim 130 jaar geleden als loodgietersbedrijf in Zwitserland gestart. Inmiddels is zij de status van familiebedrijfje ruimschoots ontgroeid; wereldwijd werken er meer dan 5.200 mensen bij Geberit en zijn Geberit producten al miljoenen malen toegepast in woningen, theaters, vliegvelden, hotels en andere prestigieuze bouwwerken over de hele wereld.

Als kennisgeoriënteerde organisatie kan Geberit het zich niet veroorloven stil te zitten. Door de jaren heen heeft Geberit dan ook een aantal belangrijke nieuwe producten ontwikkeld die op dit moment standaard in vele badkamers worden toegepast. Zo bracht Geberit o.a. in 1950 het eerste kunststof spoelreservoir en in 1965 het eerste inbouwreservoir op de markt, waardoor het wandhangende toilet zoals wij dat nu kennen mogelijk gemaakt werd.

De Research & Development medewerkers verliezen bij productinnovaties en de ontwikkeling van nieuwe producten nooit de toepassing- en kwaliteitswensen van de klant uit het oog. Hierdoor ontstaan producten die moeiteloos aansluiten bij de vraag die in de markt gesteld wordt. Dankzij intensief contact met de markt zijn ze bij Geberit altijd op de hoogte van wat er speelt bij de (potentiële) klanten.
 
Contact:
Geberit BV
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
Tel: 030-605 77 00
Email: info.nl@geberit.com
Website: www.geberit.nl
 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Fultonbaan 15
3439 NE NIEUWEGEIN
0306057700
info.nl@geberit.com
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Fultonbaan 15
3439 NE NIEUWEGEIN
0306057700
info.nl@geberit.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken