Profielfoto van

Website

Over ons

Geberit Aq

Geberit is ruim 130 jaar geleden als loodgietersbedrijf in Zwitserland gestart. Inmiddels is zij de status van familiebedrijfje ruimschoots ontgroeid; wereldwijd werken er meer dan 5.200 mensen bij Geberit en zijn Geberit producten al miljoenen malen toegepast in woningen, theaters, vliegvelden, hotels en andere prestigieuze bouwwerken over de hele wereld.

Als kennisgeoriënteerde organisatie kan Geberit het zich niet veroorloven stil te zitten. Door de jaren heen heeft Geberit dan ook een aantal belangrijke nieuwe producten ontwikkeld die op dit moment standaard in vele badkamers worden toegepast. Zo bracht Geberit o.a. in 1950 het eerste kunststof spoelreservoir en in 1965 het eerste inbouwreservoir op de markt, waardoor het wandhangende toilet zoals wij dat nu kennen mogelijk gemaakt werd.

De Research & Development medewerkers verliezen bij productinnovaties en de ontwikkeling van nieuwe producten nooit de toepassing- en kwaliteitswensen van de klant uit het oog. Hierdoor ontstaan producten die moeiteloos aansluiten bij de vraag die in de markt gesteld wordt. Dankzij intensief contact met de markt zijn ze bij Geberit altijd op de hoogte van wat er speelt bij de (potentiële) klanten.
 
Contact:
Geberit BV
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
Tel: 030-605 77 00
Email: info.nl@geberit.com
Website: www.geberit.nl