string(1) "b"
Profielfoto van Kunstgras.nl

Kunstgras.nl

Vijzelweg 16, 8252EB Lelystad

Over ons

Online webshop voor kunstgras en toebehoren, vandaag besteld morgen in huis.

Wij van Kunstgras.nl zijn met een team van enthousiaste ervaringsdeskundigen die de webshop beheren. Met deze ervaring hebben wij de meest prachtige selectie voor u gemaakt voor iedere toepassing. Ook dit jaar hebben we de nieuwste generaties kunstgras toegevoegd aan ons assortiment. U kunt bij Kunstgras.nl ook alle bij materialen voor de aanleg op maat bijbestellen, een garantie voor een goed aangelegd gazon.

Al onze medewerkers hebben ervaring met de aanleg, verkoop en onderhoud van kunstgras. De verkopers hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring het in vak. We staan u telefonisch graag te woord voor advies welk type kunstgras voor uw toepassing het meest geschikt is, en u de juiste keuzes maakt.

We zijn in ons eigen magazijn voorzien van een gigantische voorraad producten, waardoor we snel kunnen uitleveren. Daarnaast hebben we specialistisch materieel waarmee we uw bestelling netjes op maat kunnen verpakken.
Verzending organiseren we met een vast koeriersbedrijf genaamd Flevobird, dat bij ons iedere dag bestellingen ophaalt, en de volgende dag bezorgd.

Kunstgras.nl beschikt over een breed netwerk van installateurs in Nederland en Belgie, u kunt ervoor kiezen om uw tuin op te laten meten door één van de installateurs alvorens u en offerte ontvang. U kunt ook kiezen om na bestelling uw kunstgras te laten leggen door één van de installateurs.