string(1) "b"
Profielfoto van G. Rebel Hoveniers

G. Rebel Hoveniers

Molenberg 12, 1271 AR Huizen

Over ons

Hartelijk welkom op de site van Hoveniersbedrijf Gebr. Rebel Hoveniers. Wij voeren het aanleggen en onderhouden van tuinen uit voor de particuliere als wel

Welkom bij Rebel Hoveniers

Hartelijk welkom op de site van Hoveniersbedrijf Gebr. Rebel Hoveniers. Wij voeren het aanleggen en onderhouden van tuinen uit voor de particuliere als wel de zakelijke markt. Dit doen wij met gediplomeerd en gemotiveerd personeel. Ons werkterrein is het Gooi; Huizen, Bussum, Naarden, Blaricum, Laren, e.o. Wij hopen u middels deze site een indruk te geven van ons bedrijf en onze werkzaamheden.

Hoveniersbedrijf Rebel uit Huizen houdt zich bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen in het Gooi waaronder Huizen, Blaricum, Laren, HIlversum, Naarden, Bussum, Weesp, Soest, Baarn e.o. Al sinds de jaren dertig zijn het aanleg en onderhoud onze belangrijkste werkzaamheden.

Dit aanleg en onderhoud doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Van een eenmalige snoeibeurt tot een comfortabel jaarcontracten. Van het maken van een fundering voor een tuinhuisje tot de totale aanleg van een tuin. Met een team van goed geschoold, gedreven en enthousiast personeel zijn we in staat het vak van hovenier te beoefenen zoals dat hoort te wezen!

Contact

Hoveniersbedrijf Gebr. Rebel
Molenberg 12
1271 AR Huizen
T: 035 525 77 18
M: 06 29 54 75 62
E: info@rebeltuinen.nl