Profielfoto van Fun Art Factory

Fun Art Factory

Dorpsstraat 39, 3451 BJ VLEUTEN

Over ons

Welkom bij Fun Art Factory! Mijn naam is Mildred van Dijk-van Gool Via onze webshop verkoop ik grote canvasdoeken, tafels en leuke gadgets voor telefoon.

Canvasdoeken

De canvasdoeken van Fun Art Factory zorgen voor meer kleur en sfeer in uw woon en werkomgeving! De doeken zijn stuk voor stuk uniek en hebben ieder een geheel eigen uitstraling. Erg gezellig en super decoratief voor in huis maar ook in kantoorruimtes, winkels of restaurants waar het soms moeilijk is een prettige sfeer te creëren kunnen onze canvasdoeken voor meer warmte, kleur en gezelligheid zorgen. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft vinden wij het belangrijk om steeds te vernieuwen. U ziet daarom iedere keer weer nieuwe canvasdoeken, in soms een totaal andere stijl, in onze winkel verschijnen. Indien u een canvasdoek (uit de webwinkel) eerst in het echt wilt zien dan kunt u altijd een afspraak maken om langs te komen. Bij bestellingen via de webshop hanteren wij een 30-dagen retourgarantie zodat u rustig kunt kijken of het doek bij u past.

Persoonlijk ontwerp

Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema of wilt u een persoonlijk schilderij laten maken met uw eigen foto’s dan kunnen wij dit vrijlbijvend voor u ontwerpen! Wij rekenen € 16,– per canvasdoek aan ontwerpkosten. Deze kosten worden pas in rekening gebracht nadat u het schilderij heeft goedgekeurd. Ook voor deze persoonlijke ontwerpen geldt de 30-dagen retourgarantie.