string(1) "b"
Profielfoto van Floww

Floww

Admiraal de Ruyterstraat 2, 3115 HB Schiedam

Over ons

Floww: één kraan voor alles! Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend en (ijskoud) gezuiverd water.

Het gemak en plezier van speciaal water

Kies je voor floww, dan kies je voor meer met minder. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan dankzij floww met één kraan. Zo tap je met het grootste gemak – en plezier – koud, warm, kokend of (ijskoud) gezuiverd water. Zonder nadenken, op je gevoel. Heel gemakkelijk én vooral veilig.

Kies je voor floww, dan laat je zien dat je durft te genieten van het leven. Zonder dat je er andere plezierigheden voor hoeft te laten schieten, want floww is een betaalbaar luxeproduct.

NIEUW - met 140 jaar ervaring

Floww is nieuw, maar toch rijk aan ervaring. Dat komt door Itho Daalderop, het bedrijf achter floww. Itho Daalderop maakt al meer dan een eeuw slimme en betaalbare producten waarmee je jouw huis kunt verrijken en je leven veraangenamen. Floww is hier het perfecte voorbeeld van, met uitvindingen als de kokendwaterkraan, de plintboiler en de Perfect4 Chilled; een kraan die koud, warm, kokend én ijskoud gezuiverd water levert.