Profielfoto van

Website

Over ons

WNWW_BedrijfsprofielFlevistone Tegels&Natuursteen. Het adres voor Keramisch Parket, Vloertegels, Natuursteen vloeren, Wand-design en badkamers.

Centraal gelegen in Nederland, dicht aan de A6 in Lelystad vindt u één van de grootste tegel-speciaalzaken van Flevoland. Nergens anders vindt u meer aanbod op het gebied van Vloertegels, Keramisch Parket, Natuursteen vloeren en wandbekleding.

Naast de verkoop van tegels, natuursteen, keramisch parket etc,.. Bieden wij u ook de mogelijkheid om alles te laten plaatsen door ons eigen tegelzetbedrijf. We hebben alles in huis om van uw project, groot of klein, een succes te maken. Van sloop tot opbouw. Van A tot Z. Qua planning, montage en garantie is dit natuurlijk ideaal!

Een totaalconcept op maat. Uw woning in vertrouwde handen. 

Bedrijfsprofiel

Flevistone is één van de grootste bedrijven van Flevoland op het gebied van natuurstenen vloeren en tegels. Begonnen als een éénmanszaak in het plaatsen van tegels en natuurstenen vloeren en uitgegroeid tot een bloeiende onderneming waar wij nu met 6 personen werkzaam zijn.

Ons werkgebied is vrijwel heel Nederland. Met een showroom van 600 M² kunnen wij u wel 100 eilanden laten zien van natuurstenen vloeren waaronder veel Marmer (geborsteld), Travertin, Leisteen, Hardsteen, Graniet, Kwartsiet en vele Tegels en Plavuizen.

Wij kenmerken ons in de markt door u een totaalpakket te kunnen bieden op het gebied van Natuurstenen vloeren, Keramische vloeren, Vloerverwarming, Badkamers en het plaatsen hiervan. Hiermee heeft u dus één aanspreekpunt en één garantiepunt.

Verder schenken wij heel veel aandacht aan het tegelwerk zodat u straks een schitterende vloer heeft waar u iedere dag weer van kan genieten. Tenslotte zijn het de details die het verschil maken.

Wij heten u daarom van harte welkom aan de Nikkelstraat 3 te Lelystad waar u onder het genot van een vers kopje koffie of thee in een ongedwongen sfeer  kunt rondkijken en  indien gewenst, voorzien kan worden van een eerlijk en deskundig advies op maat.