Rex houtlook tegels

Het is Rex gelukt om de echte uitstraling van een houten vloer te evenaren. Rex houtlook tegels zijn niet zomaar tegels.

Een vloertegel van Rex is wereldklasse. Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van "houtlook" kunt spreken. De variatie van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een z.g. patroonherhaling is bijn niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nr. 1 in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengte maten en 5 verschillende kleuren.

Naast de houtlook vloeren vind je bij Flevistone ook diverse wandtegels, natuursteen, vloerverwarming en zelfs badmeubels.

 

Productomschrijving

Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van 'houtlook' kunt spreken. De variatie  van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een zogenaamde patroonherhaling is bijna niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nummer één in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengtematen en vijf verschillende kleuren. Rex houtlook vloeren hebben een afmeting van 20 x 90 cm.

Meer van Flevisteen Bekijk alle