Partner

Flevisteen

Centraal gelegen in Nederland, dicht aan de A6 in Lelystad vindt u één van de grootste tegel-speciaalzaken van Flevoland. Nergens anders vindt u meer aanbod op het gebied van Vloertegels, Keramisch Parket, Natuursteen vloeren en wandbekleding. Naast de verkoop van tegels, natuursteen, keramisch parket etc,.. Bieden wij u ook de mogelijkheid om alles te laten plaatsen door ons eigen tegelzetbedrijf. We hebben alles in huis om van uw project, groot of klein, een succes te maken. Van sloop tot opbouw. Van A tot Z. Qua planning, montage en garantie is dit natuurlijk ideaal! Een totaalconcept op maat. Uw woning in vertrouwde handen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Flevisteen

Rex houtlook tegels

Het is Rex gelukt om de echte uitstraling van een houten vloer te evenaren. Rex houtlook tegels zijn niet zomaar tegels.

Een vloertegel van Rex is wereldklasse. Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van "houtlook" kunt spreken. De variatie van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een z.g. patroonherhaling is bijn niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nr. 1 in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengte maten en 5 verschillende kleuren.

Naast de houtlook vloeren vind je bij Flevistone ook diverse wandtegels, natuursteen, vloerverwarming en zelfs badmeubels.

 

Productomschrijving

Deze Rex houtlook vloertegels zijn per tegel zo verschillend dat je bijna niet meer van 'houtlook' kunt spreken. De variatie  van de houtlook vloertegels onderling is oneindig groot. Dus een zogenaamde patroonherhaling is bijna niet zichtbaar.

Rex Houtlook vloertegels zijn de absolute nummer één in zijn klasse. Leverbaar in diverse breedtes en lengtematen en vijf verschillende kleuren. Rex houtlook vloeren hebben een afmeting van 20 x 90 cm.

Meer lezen over
'Rex houtlook tegels'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.