Profielfoto van F.H. Baart & Zoon Hoveniers

F.H. Baart & Zoon Hoveniers

E. de Bruynstraat 124, 1411 TE NAARDEN

Over ons

Al meer dan 60 jaar verzorgt ons familiebedrijf vele tuinen in het Gooi en omstreken. Service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast staat een persoonlijke benadering bij ons voorop. Ons team van hoveniers - bestaande uit vier heren en twee dames - staat garant voor een vakkundige zorg voor uw tuin. Of het nu om onderhoud, een tuinontwerp of aanleg gaat. Zowel voor particulieren als bedrijven. Op onze website kunt u enkele van onze projecten bekijken, zowel grote als kleine. Ook kunt meer informatie vinden over de mogelijkheden over ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Bedrijfsprofiel

 

  • aanleg en onderhoud van tuinen, evt. volgens schets
  • alle voorkomende cultuur-technische werken
  • sierbestrating en tuinverlichting
  • sproeiinstallatie
  • diverse tuinafscheidingen
  • verzorging van bomen

Bedrijfsprofiel

Zo’n 60 jaar geleden startte Dhr. Baart zijn hoveniersbedrijf F. H. Baart & Zoon in Naarden. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door zijn zoon Frans Baart. Naast zijn hoveniersopleiding heeft hij het vak vooral in het bedrijf geleerd. Samen met zijn team van hoveniers, waaronder zijn dochter en nog een dame en vier heren, staat hij garant voor een vakkundige zorg voor uw tuin.

Het familiedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit en een eerlijke en persoonlijke benadering naar de klant. Door weer en wind steekt iedereen de handen enthousiast uit de mouwen en zorgt er in goed overleg met u voor dat uw tuin alle seizoenen goed doorkomt. 

Het bedrijf is VCA-gecertificeerd. Door dit veiligheidscertificaat bent u er als opdrachtgever van verzekerd dat er veilig en verantwoord in uw tuin wordt gewerkt.

Tuinaanleg

Overweegt u uw tuin helemaal of gedeeltelijk opnieuw aan te leggen? Dan denken wij graag met u mee. Indien u al een idee heeft, kunnen wij u helpen uw idee te vertalen naar een tuinontwerp met behulp van schetsen. Ook als u nog geen idee heeft kunnen wij u hierin adviseren. Bij hoveniersbedrijf Baart kunt u ervan op aan dat de schop met precisie in de grond wordt gezet. En dat straatwerk degelijk wordt aangelegd zodat het jaren goed blijft liggen. Het bedrijf heeft  jarenlange vakkundige ervaring in het aanleggen van:-  Beplanting -  Gazonnen -  Sierbestratingen -  Sproei-installaties -  Tuinverlichting -  Vijvers¨-  Pergola’s

Na het tuinontwerp volgt de tuinaanleg. 
Grofweg valt te tuinaanleg te verdelen in:
1. Tuin aanlegklaar maken, grondwerk en het afvoeren van het hieruit komende vuil 
2. Eventueel aanleg sproei-installatie en/of grondkabel voor verlichting en dergelijke
3. Plaatsen dode materialen (bijvoorbeeld het aanbrengen van bestrating, hekwerken en waterelementen)
4. Plaatsen levende materialen (bijvoorbeeld het plaatsen van hagen, bomen, heesters en vaste planten)

Neem vrijblijvend  contact met ons op voor de mogelijkheden

Tuinonderhoud

Een tuin heeft zorg nodig, want een tuin leeft. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin, is deskundig en betrouwbaar tuinonderhoud geen overbodige luxe.

Heeft u zelf geen tijd voor het (groot) onderhoud? Dan maken we in overleg met u een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud bij u langs.

Hoveniersbedrijf Baart heeft de kennis in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk evenwicht daarin.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.hoveniers-baart.nl