Profielfoto van Fenijn Sanitair

Fenijn Sanitair

Postbus 92,  1800 AB  Alkmaar

0725627370
Website

Bedrijf

Fenijn Sanitair is agent voor sanitairfabrikanten die de nadruk leggen op design, kwaliteit en mogelijkheden. Wij vertegenwoordigen exclusief de volgende merken op de Nederlandse markt; ARTELINEA, HOESCH en JÖRGER

Het programma bestaat uit een uitgebreid aanbod van baden, kranen, badmeubels en luxe wellness producten zoals whirlpools en stoomcabines. Op de merkenpagina's geven wij een eerste indruk van ons aanbod. Wij richten ons met name op de sanitair vak(groot)handel, aangezien het assortiment van Fenijn Sanitair het verdient door een vakman geïnstalleerd te worden. Onze ervaring geeft ons de mogelijkheid om beter mee te denken over uw situatie. Samen staan wij voor u klaar, met raad en daad, rechtstreeks vanuit de bron!

Merk Artelinea

Artelinea is al meer dan 50 jaar een Italiaanse fabrikant van badmeubels in gekleurd kristalglas. Artelinea badmeubels worden geproduceerd in het hart van Toscane, de regio van de glaskunstenaars.

Strak gelijnde wastafels in helder gekleurd glas of wit Opalite opaalglas en meubels in combinatie met moderne of juist klassiek gelijnde spiegels in houtsnijwerk. Een kleurenpalet van goud of zilver tot antraciet en helder wit. Hiermee krijgen de Artelinea badmeubels een altijd passende uitstraling.

Vakmanschap en toewijding in combinatie met design. Artelinea; passie in kristal. 

Merk Hoesch

Hoesch is sinds jaar en dag een bekende producent van hoogwaardige acryl baden, douchebakken, whirlpools en stoomcabines. Moderne technieken en innovatie zorgen voor een uitmuntende kwaliteit, made in Germany. Het veelal bekroonde en geprezen design staat hoog in het vaandel van Hoesch. Internationaal bekende designers hebben bijgedragen aan het gezicht van Hoesch. De producten van Hoesch geven de mogelijkheid om een badkamer een eigen gezicht te geven. Door het uitgebreide assortiment is er voor iedere badkamer een passende oplossing.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.fenijn-sanitair.nl