Eurologs

Partner

Eurologs Houtbouw ontwerpt, levert en bouwt cederhouten onderhoudsvrije (recreatie)woningen, chalets, clubgebouwen, restaurants, enz.Of het nu gaat om een bouwpakket, cascobouw of sleutelklaar opleveren, bij Eurologs ben je aan het juiste adres. Als Europese marktleider voor cederhouten gebouwen, weten zij wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een droom. Of het nu gaat om een woning of een andere toepassing, in Nederland of in het buitenland, je wenst te allen tijde topkwaliteit, betaalbare prijzen, garantie (30 jr.), goede service en zeker een mooi product, waar je trots op kunt zijn. Eurologs neemt deze wensen uiterst serieus, daarom staan klantvriendelijkheid én klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel.

Eurologs Houtbouw

Eurologs Houtbouw is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Ridderkerk. Het werkgebied van Eurologs bestrijkt geheel Europa en de Nederlandse overzeese gebieden, zoals bijvoorbeeld Aruba, Bonaire, Curaçao en dergelijke. Eurologs is de Europese vertegenwoordiger voor de Amerikaanse leverancier IHC, dat al sedert meer dan 46 jaar houten huizen bouwt. Hierdoor is er veel kennis en ervaring opgedaan met houtbouw, wat ten goede komt aan de moderne houtbouw van Eurologs.

Eurologs ontwerpt, levert en bouwt onder andere duurzame, onderhoudsvrije cederhouten (recreatie)woningen, clubgebouwen, NME-Centra en diverse andere toepassingen. Je kunt bij Eurologs terecht voor zowel een bouwpakket, cascobouw als sleutelklaar opleveren en zelfs het inrichten van een object.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.eurologs.com

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Keurmeesterstraat 11 D
2984 BA RIDDERKERK
0180466824
info@eurologs.com
www.eurologs.com
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Keurmeesterstraat 11 D
2984 BA RIDDERKERK
0180466824
info@eurologs.com
www.eurologs.com

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media