Partner

Eurologs

Eurologs Houtbouw ontwerpt, levert en bouwt cederhouten onderhoudsvrije (recreatie)woningen, chalets, clubgebouwen, restaurants, enz.Of het nu gaat om een bouwpakket, cascobouw of sleutelklaar opleveren, bij Eurologs ben je aan het juiste adres. Als Europese marktleider voor cederhouten gebouwen, weten zij wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een droom. Of het nu gaat om een woning of een andere toepassing, in Nederland of in het buitenland, je wenst te allen tijde topkwaliteit, betaalbare prijzen, garantie (30 jr.), goede service en zeker een mooi product, waar je trots op kunt zijn. Eurologs neemt deze wensen uiterst serieus, daarom staan klantvriendelijkheid én klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel.

MEER TONEN
algemene informatie

Eurologs Houtbouw

Eurologs Houtbouw is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Ridderkerk. Het werkgebied van Eurologs bestrijkt geheel Europa en de Nederlandse overzeese gebieden, zoals bijvoorbeeld Aruba, Bonaire, Curaçao en dergelijke. Eurologs is de Europese vertegenwoordiger voor de Amerikaanse leverancier IHC, dat al sedert meer dan 46 jaar houten huizen bouwt. Hierdoor is er veel kennis en ervaring opgedaan met houtbouw, wat ten goede komt aan de moderne houtbouw van Eurologs.

Eurologs ontwerpt, levert en bouwt onder andere duurzame, onderhoudsvrije cederhouten (recreatie)woningen, clubgebouwen, NME-Centra en diverse andere toepassingen. Je kunt bij Eurologs terecht voor zowel een bouwpakket, cascobouw als sleutelklaar opleveren en zelfs het inrichten van een object.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.eurologs.com

artikelen

Duurzame Houtbouw

Eurologs Houtbouw heeft methodes ontwikkeld om de isolerende eigenschappen van cederhout ver boven ...

Houtbouw Eurologs

Toon alle 2 artikelen
collecties
Eurologs heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Keurmeesterstraat 11 D
2984 BA RIDDERKERK

0180466824


RECENSIES
CONTACT
Keurmeesterstraat 11 D
2984 BA RIDDERKERK

0180466824