Profielfoto van Duvo+

Duvo+

Industrieweg 98-100, 9032 Wondelgem

Over ons

Een gelukkig leven! Duvo+ wil in de eerste plaats bijdragen aan een hechte relatie tussen dier en baasje, zodat ze beide langer, gezonder & gelukkiger leven. Vanuit dit standpunt biedt Duvo+ een breed assortiment producten aan voor honden, katten, vogels, knaagdieren & konijnen, tuindieren en hobbydieren.

Duvo+ 
Een gelukkig leven!

Duvo+ wil in de eerste plaats bijdragen aan een hechte relatie tussen dier en baasje, zodat ze beide langer, gezonder & gelukkiger leven.

Vanuit dit standpunt biedt Duvo+ een breed assortiment producten aan voor honden, katten, vogels, knaagdieren & konijnen, tuindieren en hobbydieren.

Innovatieve, speelse & moderne producten die respect hebben voor het natuurlijke gedrag van de dieren. En waarbij we steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding voor ogen houden.

Writing pet stories together
Veel meer dan over producten gaat huisdieren houden over ervaringen en verhalen met elkaar delen. De allereerste les in de hondenschool, dat moment wanneer je kitten, 7 weken oud, na 4u eens komt loeren naar zijn nieuwe gezin, een konijntje als verjaardagscadeau voor een klein meisje,...

Duvo+ brengt de mooie momenten die we delen met onze huisdieren samen in “Stories” op www.duvoplus.com . Een bron van informatie en emotie. Ze inspireren en motiveren baasjes om leuke dingen te doen met hun huisdieren. Of hoe ze kunnen omgaan met bepaalde, soms moeilijke, situaties. Op de website vindt je tips en weetjes over dieren, info over onze producten en vooral een heleboel leuke verhalen. Heb je zelf ervaringen of verhalen die je wilt delen? Vooral doen!

https://www.duvoplus.com/nl/deel-jouw-story

Duvo+ is een merk van Laroy Group, de specialist in huisdierbenodigdheden.