Partner

Dutchbed BV

Luxe lounge bed ideaal voor thuis als wel voor hospitality toepassingen. Ideaal voor spa's, dakterrassen en natuurlijk bij het strand of zwembad.

Website
algemene informatie

DUTCHBED is een modern ontworpen lounge bed ontwikkeld op initiatief van Tsjerk Kooistra (oprichter van DUTCHBED en Uncapp BV). Op een vakantie naar Zuid-Afrika werd hij geïnspireerd op een terras van een mooi restaurant aan de kust bij Kaapstad. Hier werd buiten gezellig naast elkaar gegeten en gedronken op eenvoudig gemaakte houten bedden. Gezamenlijk genieten van de zonsondergang, het heerlijke eten en prachtige wijnen. Dit concept van het naast elkaar delen van de ruimte, de vrolijk rond springende kinderen, het gemakkelijk aangaan van gesprekken met andere gasten inspireerde hem om DUTCHBED te ontwikkelen.

MATERIALEN. Het bed is gemaakt van Marine Polyester door een bedrijf dat ondermeer luxe jachten bouwt. Dit sterke materiaal maakt het mogelijk om het bed zeker tot 4-5 mensen te belasten (lekker knus zeg maar). De matrassen zijn van materiaal dat goed tegen water en vocht bestand is en ook snel droogt. De standaard stoffen die we gebruiken zijn van Sunbrella. Een bewezen zachte stof dat veel op boten gebruikt wordt en goed tegen water en zon bestendig is. Het is eenvoudig te wassen (30 graden max) en behoudt goed de oorspronkelijk kleur en zelfs een glas rode wijn of een ijsje  is geen enkel probleem. 

COVER. Als extra is er sinds kort ook een DUTCHBED COVER beschikbaar zodat tijdens het zomerseizoen de kussen niet steeds mee naar binnen hoeven worden genomen maar eenvoudig onder de cover kunnen blijven liggen. De DUTCHBED COVER beschermt het bed tegen de elementen en houdt het schoon tegen bladeren of vogelpoep. Zodra het weer het toelaat is het een fluitje van een cent om het bed weer in gebruik te nemen. De DUTCHBED COVER is gemaakt van waterbestendige stof Swela 37 en bevat een water- en ongedierte dicht ventilatie doorgang.

DUTCHBED is een luxe lounge bed dat ideaal voor thuis als wel voor hospitality toepassingen te begruiken is. Een DUTCHED leent zich ideaal voor bij het strand of zwembad maar ook voor onder andere:
- Hotels
- Restaurants
- Beachclubs
- Spa's
- Dakterrassen


SPONSORING. Het DUTCHBED leent zich ook zeer goed om marketing uitingen zoals bijvoorbeeld een hotelnaam of drankmerk te plaatsen. Er zijn verschillende manieren om het bed te bestickeren (wrapping) of te beschilderen. Uw investering betaald zich dan snel weer terug.
LED VERLICHTING. Het is tegenwoordig eenvoudig om LED verlichting, te bedienen met een app, te plaatsen onder het bed. Dit geeft een mooi indirect licht dat erg zweerverhogend werkt waardoor mensen langer van de buitenruimte gebruik maken. 

artikelen

Dutchbed Cover

Gemakkelijk bed cover voor je Dutchbed

Strak design ligbed

Strak Nederlands design lounge bed. Vele combinaties mogelijk voor zowel de kleur van als de Sunbrel...

Toon alle 2 artikelen
collecties
contact
Hoofden 49
8604 DA Sneek

0515784000RECENSIES
CONTACT
Hoofden 49
8604 DA Sneek

0515784000