Profielfoto van

Website

Over ons

                                                             Logo DRU Verwarming B.V.

Ontwikkelingen

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee één van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later schakelde DRU over naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas haarden en houtkachels. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels.

De ontwikkeling van een nieuwe haard begint bij het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de consument; wat zijn de laatste trends en hoe komt dit tot uiting in de nieuwste interieurs. Bij DRU is een speciaal team aangewezen. Dit team analyseert met behulp van diverse bronnen de actuele trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar concrete productideeën die aansluiten bij de (toekomstige) wensen en behoeften vanuit de markt.

Inspiration Centre

Je kunt ook een bezoekje brengen aan DRU's Inspiration Centre. In het Inspiration Centre in Duiven is de gehele collectie haarden en kachels brandend te zien. Je kunt hier alle modellen en mogelijkheden live ontdekken en beleven. In het Inspiration Centre wordt niets verkocht, alles is erop gericht om jou zo goed mogelijk te adviseren en uiteraard te inspireren.

Het Inspiration Centre is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:30 tot 17:30 uur.

Open zondagen

Vanaf oktober 2014 is het Inspiration Centre in Duiven op een aantal zondagen geopend waarbij wij je extra veel inspiratie geven. Je kunt jezelf voorafgaand aan deze inspiratiedagen inschrijven voor professioneel stylingadvies van onze styliste.

Op onderstaande zondagen zijn wij geopend van 11.00- tot 16.00 uur:
25 januari 2015
1 en 8 februari 2015
8 en 22 maart 2015

Ons Inspiration Centre is gevestigd op het volgende adres:

DRU Inspiration Centre Nederland
Ratio 8
6921 RW Duiven

              DRU Inspiration Centre  DRU Inspiration Centre  DRU Inspiration Centre  DRU Inspiration Centre  DRU Inspiration Centre