Profielfoto van Droomvisie Beddenspecialisten

Droomvisie Beddenspecialisten

Langstraat 49, 2242 KK Wassenaar

Over ons

Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen.

OVER ONS

Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen.

Door deze visie is Droomvisie in 2007 uitgeroepen tot beste slaapadvieswinkel van Nederland! Nadien is deze slaapadvieswinkel-verkiezing niet meer georganiseerd.

Deze verkiezing hebben wij te danken aan onze klanten en aan het onderzoek van de CBW (Centraal Branchevereniging Wonen). Dit is nog steeds de bekroning op ons werk en stimuleert ons om op deze weg verder te gaan.Omdat we zijn aangesloten bij het garantie- en interieurwaarborgfonds CBW, bent u bij ons zeker van uw aankoop.

De specialisten van Droomvisie geven graag een goed slaapadvies, aangepast aan de wensen en eisen van iedere consument. Een goede nachtrust is de basis voor een optimale gezondheid. Elke nacht doen we nieuwe energie op voor ons actieve leven. Daarom is slapen in het juiste bed van levensbelang. Maar wat is nu het beste bed voor U?

Een boxspring, of toch een lattenbodem? Een zachte matras, of juist meer stevigheid? Droomvisie helpt u graag bij het vinden van het bed dat echt bij u past. Maak van uw dag een droom bij Droomvisie

Garantie & Service:

Service is, onder andere, een grote kracht van Droomvisie. Sinds jaar en dag zetten wij ons in om onze klanten tevreden te krijgen en te houden.

Droomvisie levert de beste producten van de beste merken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan altijd contact met ons op.

Als u eenmaal iets heeft gekocht bij Droomvisie, dan valt u onder onze permanente service, ook ná de koop. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met hetgeen u gekocht heeft, en die zorg nemen we heel serieus. Redelijke klachten worden door ons altijd netjes opgelost. Overleg altijd met ons als u een probleem heeft.

filiaal Voorschoten

Schoolstraat 109a

2251 BG Voorschoten

071-5328134

Merken

Verkoopt de volgende merken
Serta - Veldeman Bedding - 
Bekijk de artikelen van deze 2 merken