string(1) "b"
Profielfoto van Domotica Projects

Domotica Projects

Loodsboot 7 De Meerpaal, 3991 CJ Houten

Over ons

Domotica Projects is een dynamische technisch dienstverlener die zich in kwalitatief opzicht onderscheidt in de diverse sectoren waarin zij actief is.

Over ons

Elke dag worden er nieuwe uitvindingen gedaan en wordt er gezocht naar oplossingen om het leven nog mooier, luxueuzer en grandiozer te maken. Bij Domotica Projects bewegen wij met de wereld mee en als bedrijf gespecialiseerd op het gebied van Domotica proberen wij steeds opnieuw mooie oplossingen te combineren met ultiem comfort.

Bij ons staan de wensen van de klant op de eerste plaats, niemand is hetzelfde en bij het integreren van Domotica maken wij per klant een geheel eigen profiel. Als jong en dynamisch bedrijf blijven wij onze kennis continu up to date houden en zien elk probleem als een uitdaging, zoekend naar een passende oplossing. The Sky is the limit!

Ons vakgebied betrekt zich op het integreren van elektronisch aangedreven apparatuur. Na voltooiing van de integratie is de apparatuur lokaal en op afstand te bedienen. De aansturing kan bijvoorbeeld plaatsvinden via een smartphone, tablet, laptop of een touch panel met gepersonaliseerde software.

Missie

Wij willen dat Domotica toegankelijker wordt voor consumenten met diverse levensstandaarden. Een oplossing voor iedere portemonnee zonder hierbij in kwaliteit af te doen. Elk huis is geschikt voor Domotica!

Visie

Wij streven ernaar de woon- en werkomgeving van onze klanten in optimale mate te voorzien van gemak, comfort en duurzaamheid. Dromen en wensen van onze klanten realiseren wij graag door gebruik te maken van de meest vooraanstaande innovaties die de technologie momenteel te bieden heeft. Door het regelmatig bijwonen van cursussen en trainingen houden wij de kennis over nieuwste technologie up to date.

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat bij het automatiseren van uw woon-, werk- of recreatieomgeving uw wensen de leidraad tijdens het gehele project zijn. Uiteraard denken wij hierbij dan actief mee door u op ons gebied goed te adviseren. Om tot een succesvol resultaat te komen gaat er een intensief inventarisatie traject aan vooraf. Hierin worden alle wensen vertaald naar benodigde producten en installaties. Maar ook na afronding van een project blijven we voor u klaar staan. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor uitbreiding, updates of aanpassingen van uw bestaande Domotica systeem. Daarnaast bieden wij preventieve onderhoudsbeurten aan om storingen tot het minimum te beperken. Heeft een ander bedrijf bij u de installaties gedaan en wilt u toch advies omdat u tegen problemen aan loopt? Ook dan bent u welkom bij ons.

Showroom

In Houten hebben wij tussen de bedrijven in als het ware een appartement gerealiseerd. Hier bent u op afspraak altijd welkom voor vrijblijvend advies!
U vindt ons:

Loodsboot 7, 3991 C1 Houten

Telefoon: +31 (0)70 778 55 14
Telefoon: +31 (0)6 18 57 63 05

www.domoticaprojects.com

info@domoticaprojects.com

Openingstijden

24/7 telefonisch bereikbaar, flexibele openingstijden.