Profielfoto van Doetinchem parket

Doetinchem parket

Terborgseweg 108, 7005 BC DOETINCHEM

Over ons

Doetinchem Parket: Sinds 1927 de specialist in parket, houten- en patroonvloeren Op het gebied van: nieuw leggen, schuren, renoveren en onderhouden

Doetinchem Parket Sinds 1927

Van harte welkom op de pagina van Doetinchem Parket, een van de meest gerenomeerde parketbedrijven in Nederland. Traditioneel en zeer innovatief. 

Uw ideale houtenvloer, dat is waar wij voor staan. Door jaren lange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd en maken wij waar wat wij met u afspreken. Of het nu gaat om een plankenvloer met een echt oude uitstraling, een klassiek parket of een bijzonder mooi design parket, Doetinchem Parket kan dit leveren en leggen. 

Wij onderscheiden ons in de markt door een team van eigen ervaren parketteurs die naast een (externe) vakopleiding, intern verder zijn opgeleid door onze meester parketteurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor een zorgeloze vloer, passend in elk interieur, thuis of op kantoor. Voor appertementen hebben wij indien gevraagd de mogelijkheid de vloer met de vereiste geluidsreductie te plaatsen. 

Geen concessies Afspraak is Afspraak

Doetinchem Parket is voor alle liefhebbers van houtenvloeren. Wij handhaven een zeer goed prijs kwaliteitsniveau. Stuntaanbiedingen zult u bij Doetinchem Parket dan ook niet gauw tegenkomen wel mooie aanbiedingen. Optimale kwaliteit, daar draait het bij ons om. 

In onze herenboerderij in Doetinchem kunnen wij u nagenoeg alle houtenvloeren in het groot tonen, waardoor de vloeren echt tot hun recht komen. Indien gewenst kunnen onze adviseurs de velen verschillende parketvloeren bij u op locatie bemonsteren. 

Vraag naar de mogelijkheden!!! 

Doetinchem Parket B.V. 

Terborgseweg 108 

7005 BC Doetinchem

0314 32 42 00