string(1) "b"
Profielfoto van Dijkmans Interieur

Dijkmans Interieur

Nieuwe Markt 3, 7411 PA Deventer

Over ons

SmartPanel, de slimste keuze voor wand- en plafondpanelen! Met panelen van SmartPanel creëert men een nieuwe ruimte in recordtijd. Eenvoudiger bestaat niet!

Over Dijkmans Interieur

Richard Rijkmans en Raymond van Dijk vormen samen Dijkmans (Interieur). Sinds Oktober 2016 is Dijkmans Interieur exclusief distributeur van SmartPanel voor de Benelux. 

Heeft u een nieuwe woning gekocht of laat u die bouwen? Moet u hier nog veel aan verbouwen of wilt u gelijk klaar zijn na het bouwen? Zo ja, doe dat slim!
SmartPanel is de slimste keuze voor wand- en plafondpanelen. Zowel voor woon-, slaap-, eet- en badkamer! Bespaar tijd en geld zonder aan kwaliteit en design te tornen.

Stijlvol, praktisch en sfeer verhogend
“Met wand- en plafondpanelen van SmartPanel is het mogelijk een ruimte in recordtijd te voorzien van een strakke afwerking en een mooie uitstraling. De basisproducten bestaan uit traditionele mdf/hdf/osb panelen met kliksysteem in smaakvolle kleuren met zowel landelijke als moderne uitstraling”, vertelt Raymond. “Zo kun je een echte Scandinavische look creëren voor elke ruimte.” Richard vult aan: “Het voordeel van dit systeem is men tijd en geld bespaart in vergelijking met het gebruik van gipsplaten en de afwerking daarvan d.m.v. stukken, spuiten of behangen. Kun je zelf laminaat leggen, dan kun je in principe SmartPanel ook zelf monteren, zo eenvoudig is het. Doe je bijvoorbeeld zelf de montage van onze badkamerpanelen volgens onze instructies, dan heb je ook 15 jaar garantie op deze badkamerpanelen. De wanden zijn af te werken met allerlei soorten sierplinten en is er allerlei toebehoren beschikbaar.”

Dijkmans Interieur was aanwezig op de laatste edities Beurs Eigen Huis en Bouw Compleet en daar wekten vooral de badkamerpanelen de interesse van de bezoekers. “In plaats van witte saaie tegels is het met Smartpanel mogelijk een warme sfeervolle uitstraling te krijgen, waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het systeem is uitgebreid getest op vochtbestendigheid en scheelt tijd en geld in vergelijking met andere methoden.”

De panelen zijn zeer geschikt voor alle soorten bouw; zowel voor nieuwbouw als renovatie doeleinden van zowel (vakantie)woningen alsmede kantoor en bedrijfsgebouwen. Geïnteresseerden kunnen het beste een afspraak maken, zodat er voldoende tijd is om alle vragen te beantwoorden en de producten te bekijken. Dijkmans B.V. is gevestigd aan Nieuwe Markt 3 te Deventer. Voor meer informatie: www.dijkmansinterieur.nl of maak telefonisch een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via 0570 546 211 of 06 410 229 76.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u klant worden of wenst u meer informatie? Vul gerust ons contactformulier in of neem contact op.

Dijkmans B.V.

Nieuwe markt 3
7411 PA, Deventer

Tel. +31 (0)570 546 211

Mob. + 31 (0)6 410 229 76

info@dijkmansinterieur.nl 
www.dijkmansinterieur.nl