Profielfoto van Dicorations by Rembrandt

Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1j, 2987 VD Ridderkerk

Over ons

Vakmanschap, kwaliteit en service is ons motto. Betaalbare producten met behoud van kwaliteit ! Indien gewenst vakkundig geïnstalleerd !

DICORATIONS by Rembrandt

Winkel en Webwinkel In onze winkel/showroom te Ridderkerk bieden wij een ruime collectie gordijnen, raamdecoratie, vloerbedekking, binnen- en buitenzonwering aan. Blijft u liever thuis dan kiest u voor onze al vele jaren bekende webwinkel...................................................  

www.degordijnenwinkel.nl

De webwinkel voor gordijnen, raamdecoratie en gordijnaccessoires. Wilt u bijvoorbeeld graag zelf aan de slag dan kunt u via deze webwinkel al uw onderdelen los kopen voor gordijnconfectie, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Onze losse vouwgordijnsystemen worden helemaal compleet op maat gemaakt geleverd inclusief de balein verdeling en op onze site vindt u een uitvoerige werkbeschrijving.

 

www.waveplooi.nl         

Dit is niet echt een webwinkel maar meer een informatie portaal voor al uw vragen over de nieuwste confectievorm de "WAVEPLOOI". U heeft deze vast al eens gezien het gordijn dat zo mooi in golven voor het raam hangt. natuurlijk worden deze gordijnen door ons verkocht en op maat gemaakt maar via onze webwinkel kunt u ook hiervoor alle onderdelen los kopen om lekker zelf thuis aan de slag te gaan.

Kortom wij zien u graag als klant in onze winkel of webwinkel en wij zullen u verbazen met onze lage prijzen !