string(1) "b"
Profielfoto van Devon Duvets

Devon Duvets

Dinnicombe Barn, TQ9 7HX DEVON

Over ons

Nieuw in Nederland! Devon Duvets maakt luxe wollen dekbedden, matrastoppers en kussens. Alles wordt handgemaakt in hun naaiatelier in Engeland, waarbij alleen de beste materialen gebruikt worden. De producten van Devon Duvets zijn natuurlijk en daardoor zeer geschikt voor mensen met allergieën of astma. Nu verkrijgbaar in Europese maten én gratis bezorging vanuit Engeland. Kijk voor meer informatie op www.devonduvets.com.

Ontwikkeling

In de zomer van 2008 kocht het echtpaar Dick en Pauline Beijen hun eerste kudde schapen met het idee om hiervan wollen dekbedden van natuurlijk Brits kwaliteitswol te maken. De uitdaging was om een dekbed te ontwikkelen die alle belangrijke eigenschappen van een kwaliteitsdekbed heeft.

Na meer dan een jaar ontwikkelen, waarbij het laatste deel werd gefilmd door het Engelse televisieprogramma 'My Dream Farm', was Devon Duvets een feit.

Het principe van handgemaakte dekbedden en kussens van Britse wol was een paar jaar geleden relatief nieuw in Engeland. Devon Duvets is dan ook trots te zien dat vandaag de dag het gebruik van wol nieuw leven is ingeblazen, wat weer een steun is voor Britse boerderijen.

Er is veel vraag naar de handgemaakte kwaliteitsproducten van Devon Duvets en deze blijft groeien. Dick en Pauline blijven dan ook zeer betrokken bij elke stap. Ze zijn voortdurend bezig hun product te ontwikkelen. Een voorbeeld is het unieke, gepatenteerde opvouwbare kussen en de luxe wollen matrastoppers die zijn toegevoegd aan het Devon Duvets assortiment.

De 'Classic' en 'Organic' collecties, gemaakt van eersteklas Brits wol en 100% katoen zijn één van de populairste dekbedcollecties in het Verenigd Koninkrijk en worden landelijk verkocht via bekende winkels als Harrods, John Lewis, Selfridges en vele andere kwaliteitszaken.