string(1) "b"
Profielfoto van Design Gietvloer

Design Gietvloer

Rijnstraat 200, 1097 HT AMSTERDAM

Over ons

Design Gietvloer is ruim 12,5 jaar specialist in het aanbrengen van de meest kwalitatieve kunsthars gebonden gietvloersystemen. Een Design Gietvloer kan toegepast worden in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer en zelfs in de inloopdouche! De kleinschaligheid van Design gietvloer, de liefde voor het vak en het werken met vast personeel resulteert in een exclusieve werkwijze. Zowel kwaliteit als een goede service vinden wij vanzelfsprekend en daarom heeft Design Gietvloer het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, geheel in eigen beheer.

Our Story

DESIGN GIETVLOER
STIJLVOL, KLASSIEK & TIJDLOOS


Uw interieur begint bij het kiezen van een vloer. Kies daarom voor een Design Gietvloer voor een exclusieve uitstraling die prachtig combineert met alle stijlen. Een gietvloer van Design Gietvloer heeft een neutrale en exclusieve uitstraling en past in elk interieur of bedrijf.
Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit mooie wooninterieurs, winkels of restaurants. Vanwege het tijdloze en strakke karakter kan een gietvloer goed gecombineerd worden met diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern. Een naadloze vloer geeft een ruimtevergrotend effect en vormt de ideale basis voor de inrichting van een ruimte!
Sinds de oprichting twaalf jaar geleden heeft Design Gietvloer in de Amsterdamse Rijnstraat een reputatie opgebouwd als dé specialist in gietvloersystemen van de hoogste kwaliteit. En niet zonder reden! Het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, is geheel in eigen beheer. Alles wordt zelf gemaakt en aandacht en service staan hierbij altijd voorop. Dit is hét aangewezen adres voor wie zich deugdelijk wil laten informeren over gietvloeren. Design Gietvloer heeft een klein team en is een familiebedrijf, waardoor de liefde en aandacht voor het product zichtbaar zijn.
Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Een traditionele gietvloer kan bestaan uit polyurethaan of epoxy en wordt ambachtelijk met de hand gegoten. De polyurethaanvariant wordt met name toegepast in woningen. Deze is kleurvast en het meest elastisch. Hierdoor brengt de vloer een heerlijk comfort met zich mee en voelt deze warm, zacht en vriendelijk aan. Daarnaast zijn er gietvloeren die niet worden gegoten, maar gestuukt. Dit is de zogeheten Stonefloor. Deze vloer wordt gemaakt van cement, gemengd met kunststof. Door het robuuste, stoere en industriële uiterlijk is deze vloer erg populair.

Nieuwsgierig geworden?
Graag verwelkomen wij u in onze showroom aan de Rijnstraat 200 te Amsterdam waar u een impressie kunt krijgen van onze vloersystemen en kleuroverzichten.
Uiteraard kunnen wij tevens een passend advies na een bezoek op uw project verzorgen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste projecten, volg ons dan ook via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest;


Kleurstudio/Showroom:


Rijnstraat 200
1079 HT Amsterdam
Openingstijden:
MAANDAG GESLOTEN
Dinsdag – Vrijdag 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Buiten openingstijden op afspraak