Partner

Decorette Leiderdorp

Wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of ideale raamdecoratie.

algemene informatie

Over ons:

Wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of ideale raamdecoratie. De totaaloplossing voor je interieur vind je bij Decorette en we schenken ook nog eens de lekkerste koffie.

Binnenzonwering heeft veel voordelen. Met dit product zorg je ervoor dat het ’s winters minder koud is in je huiskamer. Daarnaast zorgt zonwering in de zomer juist voor koelte. Het is de ideale oplossing om de temperatuur in huis enigszins te kunnen regulieren. Denk ook eens aan de privacy die je creëert door zonwering voor je ramen te plaatsen. Je kunt zelf bepalen op welke momenten de zonwering gesloten wordt of wanneer je juist wilt genieten van je uitzicht.

Naast de functionele waarden van binnenzonwering biedt zonwering ook een esthetische waarde. Door zonwering voor je raam te plaatsen zorg je voor een intieme uitstraling. Je creëert een intiemere sfeer in huis. Door de kleuren, materialen en prints is er een enorme variatie voor verschillende woonstijlen te verkrijgen.

Bij Decorette vind je een breed assortiment aan zonwering die wij speciaal op maat produceren. Zo kunnen we voor ieder huis een unieke oplossing maken naar smaak en maatvoering. We beschikken over een oplossing voor ieder probleem. Neem contact op zodat wij voor jou een persoonlijk advies kunnen samenstellen. Daarnaast komen wij gratis inmeten om ervoor te zorgen dat het product perfect aansluit bij jouw wensen.

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://decorette.nl 

artikelen
Decorette Leiderdorp heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Decorette Leiderdorp heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Winkelhof 36
2353 TS Leiderdorp

0715413263RECENSIES
CONTACT
Winkelhof 36
2353 TS Leiderdorp

0715413263