Profielfoto van De tuinwinkel

De tuinwinkel

Westzijde 50 (Boerderij Stroomzicht), 1426 AT De Hoef

Over ons

De Tuinwinkel, de winkel voor het betere buitenwerk. Wij leveren de zaken die er toe doen voor u en uw tuin. Van snoeimes tot hakbijl, van gieter tot buitenbad, voor burgers en buitenlui.

Aanvullend ...

Assortiment
De Tuinwinkel is méér dan tuingereedschap. Wij hebben terracotta potten uit Impruneta, oranjeriebakken, cederhouten kassen, buitenlampen van Aldo Bernardi, parkbanken, etcetera. Design, duurzaam en degelijk zijn de kernwoorden voor het assortiment van De Tuinwinkel. Fraaie tuinspullen waar u wat aan heeft en die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. En die een leven lang mee gaan. 

Bereikbaarheid en Openingstijden 
U kunt De Tuinwinkel bereiken op maandag, en van donderdag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 18.00 uur in boerderij Stroomzicht, gelegen aan de bron van de Amstel in het dorp De Hoef, op de Westzijde 50, 1426 AT.Webwinkel

Onze webwinkel staat de volle 24 uur per dag tot uw beschikking, alle dagen van het jaar. U krijgt binnen 2 dagen geleverd, want wij hebben nagenoeg alles op voorraad. Betalen bij de webwinkel kan online met iDEAL via uw eigen bank of via creditcard, of onder rembours bij levering. Vindt u zo'n webshop te ingewikkeld, kom gewoon langs of bel ons op 0297-593 810. Ons e-mailadres is  Info@DeTuinwinkel.nl.