Profielfoto van De Steenen Vloer

De Steenen Vloer

Dorpstraat 16, 7025 AD HALLE

Over ons

Advies op maat? De Steenen Vloer is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en onderhoud van natuursteenvloeren, estriken, cemententegels, moziekvloeren en keramische tegelvloeren. Voor elk interieur hebben wij de passende vloer. In een voormalige smederij in Halle (gemeente Bronckhorst) hebben wij een showroom van maar liefst 500m2.

Over de Steenen Vloer

Naast een ruim assortiment natuursteen vloeren, hebben wij ook verschillende soorten en formaten terracotta ook wel estriken genoemd. Terracotta betekend letterlijk gebakken aarde en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Onze handvorm terracotta wordt in steenkoolovens gebakken en krijgt hierdoor het rustieke karakter.

Ook de cementgebonden patroonvloeren ontbreken niet in ons assortiment, wij zijn dealer van zowel Castelo, Tegel B.V. en Mirafloor, Deze bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en diversiteit van cementgebonden vloeren met prachtige moorse motieven. padding

Met de speciale software van visoft kunnen wij voor u diverse vloeren in 3D ontwerpen, zodat u een goede indruk krijgt hoe de vloer kan worden. Dit kan u helpen met het maken van een goede keuze, en dat is belangrijk omdat de vloer voor een groot deel de sfeer van uw interieur bepaald.

Bent u op zoek naar iets speciaals voor achter een keukenwand of schouw ? Met de collectie van Albarello kunt u uit vele soorten friese witjes, handbeschilderde tegels en tegeltableaus de perfecte keuze maken. Er zijn erg veel verschillende afbeeldingen te verkrijgen van boerderijdieren, kinderspelen, bijbelse taferelen tot abstracte kunst. Heeft u een eigen ontwerp, of wilt u wat anders, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Door rechtstreekse import van een groot gedeelte van onze vloeren, kunnen wij de prijzen betaalbaar houden. Of u nu een moderne, rustieke of klassieke sfeer zoekt, wilt u een goed advies en goede service voor een redelijke prijs, kom dan eens bij ons over de vloer.

openingstijden

De Steenen Vloer

Dorpsstraat 16

7025 AD Halle

Telefoon: 0314 632198

E-mail: info@desteenenvloer.nl

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 uur tot 12.00 uur en 13.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

Bezoek onze website voor meer informatie: www.desteenenvloer.nl 

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 6 artikelen