Profielfoto van De Steenen Vloer

De Steenen Vloer

Dorpstraat 16, 7025 AD HALLE

Over ons

Advies op maat? De Steenen Vloer is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verwerking en onderhoud van natuursteenvloeren, estriken, cemententegels, moziekvloeren en keramische tegelvloeren. Voor elk interieur hebben wij de passende vloer. In een voormalige smederij in Halle (gemeente Bronckhorst) hebben wij een showroom van maar liefst 500m2.

Over de Steenen Vloer

Naast een ruim assortiment natuursteen vloeren, hebben wij ook verschillende soorten en formaten terracotta ook wel estriken genoemd. Terracotta betekend letterlijk gebakken aarde en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Onze handvorm terracotta wordt in steenkoolovens gebakken en krijgt hierdoor het rustieke karakter.

Ook de cementgebonden patroonvloeren ontbreken niet in ons assortiment, wij zijn dealer van zowel Castelo, Tegel B.V. en Mirafloor, Deze bedrijven staan bekend om hun kwaliteit en diversiteit van cementgebonden vloeren met prachtige moorse motieven. padding

Met de speciale software van visoft kunnen wij voor u diverse vloeren in 3D ontwerpen, zodat u een goede indruk krijgt hoe de vloer kan worden. Dit kan u helpen met het maken van een goede keuze, en dat is belangrijk omdat de vloer voor een groot deel de sfeer van uw interieur bepaald.

Bent u op zoek naar iets speciaals voor achter een keukenwand of schouw ? Met de collectie van Albarello kunt u uit vele soorten friese witjes, handbeschilderde tegels en tegeltableaus de perfecte keuze maken. Er zijn erg veel verschillende afbeeldingen te verkrijgen van boerderijdieren, kinderspelen, bijbelse taferelen tot abstracte kunst. Heeft u een eigen ontwerp, of wilt u wat anders, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Door rechtstreekse import van een groot gedeelte van onze vloeren, kunnen wij de prijzen betaalbaar houden. Of u nu een moderne, rustieke of klassieke sfeer zoekt, wilt u een goed advies en goede service voor een redelijke prijs, kom dan eens bij ons over de vloer.

openingstijden

De Steenen Vloer

Dorpsstraat 16

7025 AD Halle

Telefoon: 0314 632198

E-mail: info@desteenenvloer.nl

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 uur tot 12.00 uur en 13.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

Bezoek onze website voor meer informatie: www.desteenenvloer.nl 

Artikelen

meest recent

Vloertegels & Wandtegels

Alle keramische vloer en wandtegels op een rij Keramische tegels in alle soorten kleuren, formaten, afwerkingen en prijsklasses. Een groot voordeel van keramiek is dat je er geen omkijken meer naar hebt. De Steenen Vloer heeft voor elk interieur en budget een vloer voor u. Wilt u de vloer doortrekken naar uw terras, geen probleem voor buiten zijn er keramische tegels van 2 cm dik te verkrijgen.U hoeft niet bang te zijn voor vlekken, krasje of verkleuringen en de meeste soorten zijn vorstvrij.

De Steenen Vloer

Tegeltableaus

Handbeschilderde tegeltableaus. Tegeltableaus worden speciaal voor u op maat geschilderd, bestellingen nemen wij niet meer retour. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Verzendkosten bedragen € 8.50 per bestelling als u het email formulier invult en het verzendadres vermeld krijgt u van ons de factuur. Als de factuur is voldaan wordt het tableau geschilderd, de levertijd varieerd van 3 tot 6 weken. De meeste afbeeldingen kunnen worden geschilderd in: kleur, mangaan, blauw en zwart. Friese witjes zijn handgemaakte tegels die door de eeuwen heen in Nederland veel worden toegepast. Een uitgebreid scala aan kleuren en kleurnuances, van subtiel tot bont genuanceerd. De verschillende glazuur recepten zorgen voor de verschillende effecten in de tegel, zo zijn er cracuele tegels met lichte scheurtjes in het glazuur en zijn er tegels met of zonder spijker gaatjes. Ook hebben wij volop keus in handbeschilderde tegeltableaus, elke afbeelding is mogelijk. In veel woonomgevingen leveren deze tegels een belangrijke bijdrage aan een sfeervolle beleving. Speciale kleuren voor onder andere het restaureren van oude tegelwanden is ook mogelijk. Naast de friese witjes hebben we ook een ruime keus in Spaanse en Italiaanse rustieke handvorm wandtegels in veel verschillende kleuren en maten.

De Steenen Vloer
Bekijk alle 6 artikelen