string(1) "b"
Profielfoto van De Smaak Van

De Smaak Van

Baronieweg 5, 5321 JV Hedel
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:30 - 17:30
donderdag
10:30 - 17:30
vrijdag
10:30 - 17:30
zaterdag
10:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Wij van De Smaak Van zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte.

Over ons:

Ons team van nette en vakbekwame parketteurs hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van uw nieuwe vloer tot in de puntjes, inclusief het plaatsen van de plinten en overige afwerkingen.

Vele consumenten gingen u voor en hebben een unieke vloer laten plaatsen, afgestemd op hun specifieke wensen. Onder het kopje referenties treft u een aantal foto’s van projecten welke wij hebben mogen uitvoeren. We zijn er trots op en delen dit dan ook graag met u.

Wij geven net dat beetje extra en ontzorgen u van al uw werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van de totale interieuraankleding zoals raamdecoratie ,vloerkeden,kunst,houten achterwanden of een traprenovatie . Bijkomende werkzaamheden zoals stukwerk / schilderwerk zijn altijd bespreekbaar en indien mogelijk voeren wij deze graag voor u uit.

 

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.DESMAAKVAN.WOONSPECIALIST.NL