De Sfeerfactor

Partner

De Sfeerfactor Ontwerpt en maakt eigentijdse meubels in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven. Werkplaats: Turfspoor 153 in Lisserbroek

ALGEMENE INFORMATIE

De Sfeerfactor

De Sfeerfactor is een eigentijdse meubelmakerij voor het exclusieve en toch betaalbare werk. Alle meubels en objecten die de werkplaats verlaten zijn uniek en grotendeels op ambachtelijke wijze gemaakt. We verwerken graag massief hout, sloophout en staal in onze producten. Maar ook mooi strak gelakte meubelen in combinatie met sloophout.

Op maat gemaakt: Tafels, Kasten, Boekenkasten, Mediameubels, Krukken, Bankjes, TV Kasten, Verlichting, Boomstamtafels, Buiten tafels, Kindermeubels. We helpen je graag met het ontwerp, jij bepaalt hoe jouw meubel eruit gaat zien. 

Op zoek naar een nieuwe tafel die niemand anders heeft? Laat ons meedenken en je zult versteld staan van de mogelijkheden!

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Lisserweg 487c
2165 AS LISSERBROEK
0612625864
info@sfeerfactor.nl
www.sfeerfactor.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Lisserweg 487c
2165 AS LISSERBROEK
0612625864
info@sfeerfactor.nl
www.sfeerfactor.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum