string(1) "b"
Profielfoto van De Keuken Designers

De Keuken Designers

Over ons

Keukenspeciaalzaken met het kwaliteitslabel ‘De Keuken Designers’ zijn er voor consumenten die tijdens de aankoop van een keuken behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, vertrouwen en een eerlijk advies. Bij De Keuken Designers gaat het niet om het snelle verkooppraatje of de megakortingen, maar samen met u te komen tot uw droomkeuken, in alle rust en op een wijze welke volledig bij u past.

De Keukendesigners zijn er voor jou!

In de filosofie van De Keuken Designers is het ontwerpen van een keuken het zoeken naar de perfecte balans tussen uitstraling, functionaliteit en tijdloosheid. De Keuken Designer moet dan ook rekening houden met vele aspecten.

De Keuken Designers voelen haarfijn aan welke keuken je graag wenst. Onze persoonlijke aandacht, vakkennis, creativiteit én maatwerk zorgen voor een mooi staaltje design. Helemaal in stijl met je huis. We nemen alle tijd voor je en ontzorgen je van ontwerp tot oplevering. De Keuken Designers zijn er voor jou!

Elk keukenontwerp van De Keuken Designers is gebaseerd op úw thuissituatie. Tijdens een gesprek over hoe uw keukenontwerp ingepast moet gaan worden in uw thuissituatie, zult u merken dat onze adviseurs u het spreekwoordelijke hemd van het lijf zullen vragen. Alleen op deze manier kunnen zij komen tot een optimale inrichting van uw keukenruimte!

De Keuken Designers zitten door het hele land. Wij zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken op topniveau. Bijvoorbeeld op inkoop- en reclamegebied. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar versterken. Elkaar persoonlijk kennen en het beste in elkaar naar boven halen. Want samen zijn we sterk. Dát is de sleutel tot succes.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.dekeukendesigners.nl

Dealers

laatst toegevoegd

Schoonhoven Keukens BV

Keukencentrum van der Voet

Van Manen Keukens

Keukenexpo

Het Keukenhuys Hoorn

De Keukenkamer

Ontdek de 32 dealers