string(1) "b"
Profielfoto van De Haarlemse Schoorsteenveger

De Haarlemse Schoorsteenveger

's Gravenlust 13, 1981 AE Velsen-Zuid

Over ons

Het is belangrijk om de schoorsteen minimaal een keer per jaar te laten vegen. Dit hangt af van uw gebruik. Mocht u iedere dag de haard aanhebben dan is het raadzaam om dit om de 4 maanden te doen. Een schone schoorsteen is goed voor een hoger rendement, omdat de lucht makkelijk afgevoerd kan worden. Een schone schoorsteen voorkomt een schoorsteenbrand. De verzekeraars kijken hier ook naar. Een schoorsteen periodiek laten vegen is daarom essentieel voor uw veiligheid. Het voorkomt ook dat er schadelijke en dodelijke gassen in uw woonkamer vrijkomen. Vogels en andere dieren nestelen zich soms in een schoorsteen. Als u vermoedt dat er dieren in uw schoorsteen zitten, bel dan de Haarlemse schoorsteenveger. Wij zullen het nest verwijderen om problemen te voorkomen. U krijgt bij ons altijd een veegbewijs. Een veegbewijs is het bewijs dat uw schoorsteen is geveegd. Op een goed veegbewijs staan de bedrijfsgegevens van uw schoorsteenveger. Uiteraard staan ook de datum, het adres waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd en de in rekening gebrachte kosten erop. Als een schoorsteen geen goede natuurlijke trek heeft kunt u er een schoorsteenkap op laten plaatsen door ons. Deze schoorsteenkappen zijn er in verschillende uitvoeringen en grootte. Daarom zullen wij u altijd helpen met het uitzoeken van de juiste schoorsteenkap die bij uw specifieke situatie past. Voor de schoorsteenkap krijgt u altijd een offerte op maat.

Het is belangrijk om de schoorsteen minimaal een keer per jaar te laten vegen. Dit hangt af van uw gebruik. Mocht u iedere dag de haard aanhebben dan is het raadzaam om dit om de 4 maanden te doen.

Een schone schoorsteen is goed voor een hoger rendement, omdat de lucht makkelijk afgevoerd kan worden. Een schone schoorsteen voorkomt een schoorsteenbrand. De verzekeraars kijken hier ook naar. Een schoorsteen periodiek laten vegen is daarom essentieel voor uw veiligheid. Het voorkomt ook dat er schadelijke en dodelijke gassen in uw woonkamer vrijkomen. Vogels en andere dieren nestelen zich soms in een schoorsteen. Als u vermoedt dat er dieren in uw schoorsteen zitten, bel dan de Haarlemse schoorsteenveger. Wij zullen het nest verwijderen om problemen te voorkomen. U krijgt bij ons altijd een veegbewijs. Een veegbewijs is het bewijs dat uw schoorsteen is geveegd. Op een goed veegbewijs staan de bedrijfsgegevens van uw schoorsteenveger. Uiteraard staan ook de datum, het adres waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd en de in rekening gebrachte kosten erop.

Als een schoorsteen geen goede natuurlijke trek heeft kunt u er een schoorsteenkap op laten plaatsen door ons. Deze schoorsteenkappen zijn er in verschillende uitvoeringen en grootte. Daarom zullen wij u altijd helpen met het uitzoeken van de juiste schoorsteenkap die bij uw specifieke situatie past. Voor de schoorsteenkap krijgt u altijd een offerte op maat.
dak met schoorsteen