string(1) "b"
Profielfoto van De Grutter Slapen En Wonen

De Grutter Slapen En Wonen

Twelloseweg 79, 7396 BM TERWOLDE

Over ons

Bij De Grutter Slapen en Wonen kunt u terecht voor slaapadvies op maat. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van

Over de Grutter slapen en wonen

Bij De Grutter Slapen en Wonen kunt u terecht voor slaapadvies op maat. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van boxsprings, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot kasten op maat en aangepaste bedden voor zorg aan huis. Bij De Grutter vindt u ook de complete inrichting voor kinderkamers en tienerkamers. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

Ook kunt u bij de Grutter slapen en wonen terecht voor de complete stoffering van uw woning. Persoonlijk en eerlijk advies, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij bieden u verschillende producten die aansluiten bij uw specifieke woonideeën. In ons uitgebreide assortiment vindt u pvc vloeren en laminaat. Deze vloeren zijn sfeervol, duurzaam en van prachtige kwaliteit. Tevens bieden wij een kompleet assortiment tapijt, vinyl, gordijnen, vitrages en zonwering aan. Wij assisteren u graag bij het kiezen van de juiste combinatie met een passende kleur en uitstraling.

Tot slot hebben wij een uitgebreide collectie relaxfauteuils, eventueel met bijpassende bank. Dus ook voor goed zitcomfort bent U bij de Grutter Slapen en Wonen aan het juiste adres. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor zowel standaard, als luxe varianten in sta-op fauteuils. Waarbij de standaard sta-op fauteuils meestal uit voorraad te leveren zijn.

Advies op maat

De klant staat bij ons centraal. Dat betekent dat uw individuele wensen voorop staan. Wij denken met u mee door persoonlijk en deskundig advies.
Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter Slapen en Wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.
De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

Openingstijden

Maandag - gesloten
Dinsdag - 09:00 / 17:30
Woensdag - 09:00 / 17:30
Donderdag - 09:00 / 17:30
Vrijdag - 09:00 / 20:00
Zaterdag - 09:00 / 17:00

Buiten openingstijden
op afspraak

Contact

Twelloseweg 79
7396 BM Terwolde

Bellen
0571 290641

Mailen
Info@de-grutter.nl

Meer informatie kunt u vinden op onze website