Partner

De Boer Serrebouw

GENIETEN met hoofdletters

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel

Haal buiten naar binnen

Geef u woning ruimte en licht met één van de producten van De Boer Serrebouw, de Serrespecialist van het noorden. Haal buiten naar binnen. Geniet langer van de zon en van uw tuin met een fraai ontworpen serre, terrasoverkapping of tuinkamer. Uw woning verdient het. Het aanbod bij De Boer Serrebouw is groot. Wij vervullen uw wensen en helpen graag bij het vinden van de oplossing op maat. Dat is GENIETEN met hoofdletters.

Hoge kwaliteit

Een moderne serre is meer dan een glazen veranda. Het is een meerwaarde voor iedere woning. De Boer Serrebouw kiest altijd voor kwaliteit. Dat betekent gebruik maken van hoogwaardige en goed isolerende materialen met een aan perfectie grenzende afwerking. Pas dan begint het echte comfort.

Advies, ontwerp, montage

De Boer Serrebouw levert een compleet pakket. Dat is handig, het neemt u alle zorgen uit handen. Wij luisteren goed naar uw wensen en lichten daarna alle opties uitgebreid toe. Zodat u het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij u past. Zo is kiezen een stuk eenvoudiger. Ook de bouw en afwerking kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De Boer Serrebouw gaat verder waar anderen stoppen. Heien, funderen, leggen van vloeren, vloerverwarming, elektrische installatie, ingebouwde verlichting. Dat is nog eens echt bouwen van A tot Z.

artikelen
De Boer Serrebouw heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
De Boer Serrebouw heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Andringasingel 15
9062 GJ Oenkerk

0582562332


RECENSIES
CONTACT
Andringasingel 15
9062 GJ Oenkerk

0582562332