Profielfoto van CéPé Producten

CéPé Producten

De Groet 4, 1738 DV WAARLAND

Over ons

CéPé wil de karakteristieke kenmerken van het hout en de prachtige uitstraling hiervan behouden, wat resulteert in warme en unieke sferen in huis.

Bedrijfsprofiel / Visie

CéPé Producten al 35 jaar een begrip.

CéPé Productenis marktleider in het ontwikkelen van milieuvriendelijkebeitsen, krijtverven en afwerkproducten, deze ontwikkeling begon al 1978. Toen er destijds nog niet zo werd omgekeken naar het milieu kwam CéPé Producten als eerste op de markt met unieke milieuvriendelijke producten.

Het uitgebreide kleurenpallet en de traditioneel ambachtelijke wijze waarop de producten van CéPé worden ontwikkeld is in een ver verleden ontstaan. Ook vandaag de dag worden puur natuurlijke mineralen gebruikt.

CéPé Producten: oud en vertrouwd maar óók modern en innovatief zónder oplosmiddel houdende bindmiddelen of milieuverontreinigende bestanddelen om het oude én nieuwe te doen her(be)leven.

Nieuwe producten: ook heeft CéPé Producten een prachtige lijn geproduceerd van krijtverven in diverse natuurlijke tinten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld en kan zowel in droge als in natte ruimtes worden verwerkt. Eén van de unieke eigenschappen is o.a. dat deze krijtverf niet afgeeft. Deze krijtverf word dan ook zéér enthousiast ontvangen door onze klanten.

Natuur: door het goede uit de natuur te gebruiken ontstaat er bij verwerking van CéPé Producten géén hinderlijke geuroverlast. Alle producten van CéPé zijn watergedragen en staan erom bekend dat deze te verwerken zijn zonder hinderlijke aanzetstrepen en vlekken. Zo is het voor iedereen mogelijk om op een mooie en gemakkelijke manier te werken met een professioneel product van CéPé waar een ieder jaren woonplezier aan kan beleven.

Afwerking: ook in de afwerking heeft CéPé prachtige producten ontwikkeld. Uniek is ook dat door een goede elasticiteit CéPé lakken uitstekend geschikt zijn voor intensief belopen vloeren, dit omdat de lakken naast een grote mate van slijtvastheid, flexibel zijn en niet met eventuele deuken breken. De lakken zijn verkrijgbaar in de uitstraling Zijdeglans, Mat en Supermat. De supermatte lak geeft een prachtige bijna onzichtbare olieachtige uitstraling.

Bescherming: voor bescherming van uw hout onder aangebrachte olie en wassoorten heeft CéPé een Impregneer ontwikkeld om vocht van buitenaf tegen te gaan. Voor het verwijderen van oude olie en waslagen is er een wasreiniger.

Buitenlijn: CéPé Producten heeft tevens een prachtige Molenlijn, genoemd naar 7 bekende molens in Noord-Holland. Deze lijn is verkrijgbaar in 1 kleurloze en 6 eigentijdse kleuren en beschermt uw hout tegen algen, schimmels is antislip en niet broeigevoelig. De olie is transparant, UV-beschermend, vochtregulerend en geschikt voor alle houtsoorten, zoals terrasvlonders, tuinmeubelen alsmede ook geïmpregneerd hout. Door de olie 1x dun aan te brengen geeft u uw hout een aanmerkelijk langere levensduur.

Bamboe-olie: ook heeft CéPé een speciale olie voor het afwerken van bamboe, deze bamboe-olie word aanbevolen door hét Bamboe Informatie Centrum in Nederland (BIC).

Speelgoed-besluit: de producten van CéPé hebben een zéér laag VOS gehalte (vluchtige organische stoffen). Dit gehalte komt aanmerkelijk lager uit dan de Europese norm. Hierdoor wordt er ook ruimschoots voldaan aan het Speelgoed-besluit EN-71/3 en EN-71/5. U kunt dus óók uw kindermeubels en speelgoed met een gerust
hart behandelen met de CéPé Producten.

Assortiment: CéPé Producten heeft zichzelf al in ruime mate bewezen. De beitsen, lakken, oliën, wasproducten én krijtverven kunnen op allerlei manieren en combinaties worden toegepast. Veel klanten hebben de weg naar CéPé Producten gevonden en passen diverse combinaties inmiddels toe, hierbij moet u denken aan o.a. sjabloneren, imitatie inlegwerk, houtimitatie, marmeren etc.

Nederland: CéPé Producten is gevestigd in Waarland (Noord Holland) gelegen tussen Heerhugowaard en Alkmaar. Het assortiment is verkrijgbaar bij de meeste verf en speciaalzaken, DHZ-markten en bij de vloer en meubelindustrie.

Ook zijn CéPé Producten online verkrijgbaar via de website en de volgende dag binnen Nederland in huis m.u.v. weekend/feestdagen. Kijkt u voor verdere informatie op: www.cepe-producten.nl of  bel op: 0226-420933.