Profielfoto van

Website

Over ons

BedrijfsprofielAls ambachtelijk bedrijf voeren wij hoofdzakelijk lood-, koper- en zinkwerken uit aan daken, gevels en dakkapellen.

Platte daken en vijvers, hierbij maken wij vooral gebruik van EPDM(rubber). Met behulp van de laatste technieken worden deze materialen aangebracht.

Dakgoten, voor maatgoten en standaard goten in zink, koper, roestvrijstaal en aluminium, maar ook voor speciale goten welke met EPDM bekleed worden zijn wij de juiste partner voor U.

Felstechnieken: ook wel "staande naad" genoemd. Een techniek, welke reeds sinds jaren beproefd is. Hier maken wij vooral gebruik van traditionele materialen als zink en koper, maar ook aluminium (div. kleuren) en RVS komen steeds meer voor.

Felstechnieken worden voor daken, gevels en zelfs plafonds gebruikt.

Hellende daken, voor hellende daken maken wij gebruik van diverse metalen zoals zink, koper, aluminium, rvs en bij uitzondering dakpannen of leien.

Gevelbekleding, voor gevelbekledingen maken wij gebruik van zink, koper, RVS en aluminium in verschillende uitvoeringen, zoals felstechnieken, losagnes, plankprofielen en anderen.

Bloembakken worden door ons op verzoek geproduceerd in zink, koper, RVS en aluminium in uiteenlopende modellen.

Veranda's, hierbij maken wij gebruik van gemoffeld aluminium profielen en kunststof lichtplaten, zodat men terecht kan spreken van lichtgewicht constructies, die in een later stadium van gevels of kozijnen voorzien kunnen worden.

Indien u over één of meer van de genoemde disciplines meer wilt weten ga dan naar onze site.

•Ambachtelijk bedrijf

•Persoonlijk advies

•Deskundig advies

•Maatwerk

•Keurmerk MKBok