string(1) "b"
Profielfoto van Verfpoint

Verfpoint

Lijnbaan 70, 1969 NG Heemskerk

Over ons

Verfpoint.nl biedt kwaliteitsverf tegen bodemprijzen! Verfpoint levert diverse soorten betaalbare kwaliteitsverf voor iedere schildersklus. Topmerken verf zoals Sikkens, Relius, Herfst & Helder, Trimetal en Sigma zijn allemaal te vinden in het assortiment van Verfpoint.

Verfpoint.nl biedt kwaliteitsverf tegen bodemprijzen!

Wij leveren betaalbare professionele producten voor iedere schildersklus. Verfpoint.nl levert producten aan particulieren maar ook voor de zakelijke markt. Kwaliteit, service en vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij hebben al 30 jaar ervaring in de schildersbranche, hierdoor kunnen wij u zeer goed advies geven over onze producten.

Oorspronkelijk is Verfpoint gestart als webwinkel, in 2015 is daar een groothandel bijgekomen gevestigd aan de Lijnbaan 70 in Heemskerk. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is Verfpoint.nl het juiste adres.

Bij Verfpoint vind je niet alleen maar verf, maar ook een uitgebreide collectie werkkleding van het merk Workman voor diverse branches. Sinds kort is het ook mogelijk om bij Verfpoint je bedrijfskleding te laten bedrukken met je bedrijfslogo.

De werkschoenen collectie van Redbrick is uitgebreid met een nieuwe collectie: Redbrick Motion. Deze safety sneakers hebben een perfectie pasvorm en ultiem comfort.

Uiteraard zijn bij Verfpoint ook alle materialen voor schilderwerk verkrijgbaar. Schuurmachines, kwasten, steigers, ladders & trappen, en diverse gereedschappen.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 06.30 tot 17.00, zaterdag van 09.00-13.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.verfpoint.nl