Partner

Sphinx - Geberit Group

Sphinx biedt een uitgebreide keuze aan badkamerseries.

algemene informatie

Sphinx: van badkamerconcept tot werkelijke badkamer.

Sphinx is van oorsprong een Nederlandse fabrikant die tot 2009 productie in Maastricht heeft gehad. Tegenwoordig is Sphinx onderdeel van de Geberit Group. Het voordeel voor Sphinx sanitair is dat ze daardoor over meest de moderne machines beschikken voor ontwikkeling van nieuwe badkamerproducten. Sphinx brengt badkamerconcepten voor het basis- en middensegment. Het merk heeft een grote bekendheid bij consumenten en op de projectmarkt is Sphinx al jaren een begrip.

Sphinx is marktleider in Nederland in wastafels, fonteinen en toiletten. Complete badkamerconcepten met prachtige en betaalbare vormgeving. Welke stijl spreekt u aan? Iedereen is anders, kijkt anders tegen vormen en stijlen aan en voelt zich bij het ene badkamerconcept beter thuis dan bij het andere. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende concepten, waarbinnen alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Een Sphinx toilet of een Sphinx wastafel? Iedereen vindt bij Sphinx het badkamerdomein dat precies past!

Bezoek een Sphinx Top Dealer
Sommige Sphinx-dealers zijn Sphinx Top Dealers. Bij een Sphinx Top dealer kunt u volledige badkamer- en toiletopstellingen bekijken van Sphinx en Keramag.

Sphinx stelt hoge eisen aan de Sphinx Top Dealers. Alleen de allerbeste sanitairzaken mogen zich Sphinx Top Dealer noemen. Zo bent u verzekerd van topservice en een topadvies.

artikelen

Badkamermeubels met veel opbergruimte

De ideale badkamer is voor iedereen anders. De Sphinx Acanto meubels kunnen op elke manier word...

Nieuwe spiegelkasten Option van Sphinx

De Basic uitvoering van de spiegelkast Option van Sphinx

Toon alle 6 artikelen
nieuws

Sphinx breidt Option spiegelkastcollectie verder uit

05 December 2018

Sphinx VariForm wastafelserie bekroond met iF Design Award 2018

08 Oktober 2018
Toon alle 4 nieuwsberichten
collecties
Sphinx - Geberit Group heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Stationsplein 8D
6221 BT Maastricht

0306057710RECENSIES
CONTACT
Stationsplein 8D
6221 BT Maastricht

0306057710