Foto: sphinx-345-wandcloset-diepspoel-rimfree-zonder-spoelrand-wit-0088557_2

Nieuwe Sphinx Rimfree wandclosets

Steeds meer keuze in spoelrandloos gemak

Met de introductie van nieuwe Rimfree® wandclosets, biedt Sphinx een steeds grotere keuze in spoelrandloos gemak in badkamer en toiletruimte. De overduidelijke voordelen van het Rimfree® closet maken deze tot een vanzelfsprekende optie waar hygiëne en reinigingsgemak gewenst zijn.

Het buitengewoon omvangrijke assortiment van de serie Sphinx 300 is verder uitgebreid met twee nieuwe Rimfree® modellen.

In het basissegment is het nieuwe Sphinx 300 wandcloset 28 Rimfree® toegevoegd. Dit closet is opvallend anders in vormgeving en nog onderhoudsvriendelijker. Het keramiek van dit spoelrandloze wandcloset heeft een gesloten design met een grotendeels verborgen sifon en een open bevestiging. Het nieuwe wandcloset is naast bijzonder onderhoudsvriendelijk ook waterbesparend dankzij de 4,5 liter spoeling. Het closet is bovendien eenvoudig en snel te monteren.

Voor rolstoelgebruikers is er nu het verlengde wandcloset Sphinx 300 Comfort Rimfree® in hoekig, strak design. De Sphinx 300 serie bood voor deze doelgroep al een Rimfree® model met een zacht, rond design. Het nieuwe, verlengde Rimfree® wandcloset biedt een breder zitoppervlak door de comfortabele breedte van 400 mm en extra stabiliteit van de closetzitting voor een veilige overstap vanuit de rolstoel. Hiermee is dit nieuwe Rimfree® wandcloset van 70 cm perfect afgestemd op de eisen van zelfstandig closetgebruik in barrièrevrije sanitaire ruimten.

Sphinx 335

De serie Sphinx 335 is voorzien van een nieuw wandcloset Sphinx 335 Rimfree®. Deze vervangt de bestaande Sphinx 335 Rimfree® en biedt een heel nieuw design.
Het gesloten ontwerp met grotendeels verborgen sifon en open bevestiging is een aanwinst in de badkamer. Het bijzondere ontwerp wordt versterkt door de twee nieuwe toiletzittingen in Slim-Seat uitvoering. Het nieuwe wandcloset harmonieert perfect met het design van de wastafels en badkamermeubels. De kenmerkende afgeronde hoeken van het design versterken de moderne, vriendelijke lichtheid van deze badkamerserie.

Sphinx 355

De serie Sphinx 355 (design Antonio Citterio en Sergio Brioschi) biedt het wandcloset nu ook in een Rimfree® variant. Het Rimfree® wandcloset Sphinx 355 heeft een slank, evenwichtig design. Door het ontbreken van de spoelrand is de binnenzijde van het closet nog aantrekkelijker vormgegeven. Het wandcloset is een toonbeeld van markant Italiaans design. Door de spoelrandloze uitvoering staat het bovendien voor optimale hygiëne en onderhoudsgemak.

Keramag Design

De serie Citterio van Keramag Design biedt nu, naast een standaard wandcloset, ook een Rimfree® variant. Deze kenmerkt zich door een sober en tijdloos elegant design, met geometrisch heldere en organisch zachte rondingen. De verdekte bevestiging en harmonieus geïntegreerde closetzitting maken dit closet tot een bijzonder design statement in badkamer en toiletruimte.

Rimfree®

Een Rimfree® closet kenmerkt zich door het ontbreken van spoelrand of andere verborgen ruimten. Dit draagt belangrijk bij aan hygiëne en reinigingsgemak. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden. De speciaal ontwikkelde waterverdeler met innovatieve spoeltechniek zorgt - ook bij kleine hoeveelheden spoelwater - voor een hygiënische, optimale spoeling.

Reacties