string(1) "b"
Profielfoto van van Burgsteden meubelmakerij

van Burgsteden meubelmakerij

Kennemerstraatweg 536, 1851 NH Heiloo

Over ons

Van Burgsteden Antiek zorgt voor geslaagde combinaties van een modern interieur met antieke meubels. Wij leveren maatwerk om antiek als warme tegenhanger van het moderne goed tot zijn recht te laten komen.

HEILOO - De televisie is voor veel mensen een onmisbaar apparaat en met de komst van flatscreens is het scherm alleen maar groter geworden. Samen op de bank een avond genieten van live topsport of een goede serie is gezellig. Tot het moment dat de televisie wordt uitgezet en een groot zwart scherm overblijft.

"Voor veel mensen een doorn in het oog", weet Frank van Burgsteden. Steeds vaker ontvangt hij aanvragen voor meubels met een ingebouwde tv-lift. "Mensen zijn zich meer bewust van de waarde van schermloze momenten. Even niet die voortdurende afleiding van telefoon, tablet of tv.” De oplossing is even eenvoudig als karaktervol: een kast of ander meubel waarin de televisie vakkundig is weggewerkt. Van warm hout tot hoogglans wit: Frank maakt ze in elke vorm, van strak modern tot klassiek of industrieel. "Mensen willen maatwerk. Wij werken met elk soort materiaal en creëren elke gewenste look.
Een meubel van MDF kost uiteraard minder dan eentje van doorleefd Europees eiken. Zo is er voor iedereen een passende oplossing. Hierbij gaat Frank geen uitdaging uit de weg.

Frank is al bijna dertig jaar eigenaar van Van Burgsteden Antiek in Heiloo. Naast maatwerkoplossingen voor (televisie-)meubels, kun je bij Van Burgsteden Antiek ook terecht voor restauratie van antieke meubelen. Daarnaast volgt Frank ook de ontwikkelingen in de woningbouw. Zo hebben veel nieuwbouwwoningen tegenwoordig een warmtepomp onder de trap. Frank: "Met een maatwerk draaikast ervoor creëer je evengoed een zee aan opbergruimte. Afwerken met stijlvolle deurtjes; schitterend!"

Meer inspiratie voor tv-kasten en ander vernuftig maatwerk?