Profielfoto van Bouwmeester

Bouwmeester

Laagerfseweg 66, 3931 PG Woudenberg

Over ons

Gordijnen, vloerbedekking, PVC vloeren, sokken, vrijetijdskleding, het is een kleine selectie uit het assortiment van Bouwmeester in Woudenberg.

Over ons:

Gordijnen, vloerbedekking, PVC vloeren, sokken, vrijetijdskleding, het is een kleine selectie uit het assortiment van Bouwmeester in Woudenberg. Het bedrijf aan de Laagerfseweg 66 in Woudenberg bestaat al bijna 90 jaar en is uitgegroeid tot dé winkel voor textiel en woninginrichting.

Dat de winkel een verscheidenheid aan producten heeft komt door de geschiedenis van het bedrijf. Vroeger gingen ze nog met de auto ‘de boer op’, vooral met huishoudtextiel en kleding. Dit assortiment is uiteindelijk aangevuld met gordijnstoffen en vloerbedekking op rollen.

Het is de gemoedelijkheid die de winkel karakteriseert. Dat is ook wat wij willen uitstralen. Wij laten ook altijd de keuze bij de klant zelf en zijn eerlijk over onze producten. In de jaren is er binnen het bedrijf wel het één en ander veranderd. Zo hebben wij nu veel vrijetijdskleding voor alle doelgroepen. Voor de mannen hebben wij bijvoorbeeld Wrangler-broeken, de bekende Duitse Hajo-truien, het klassieke Beeren ondergoed en Cavello boxershorts, Voor dames hebben wij mooie nachtkleding en ondergoed.

 

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://bouwmeesterwoudenberg.nl