string(1) "b"
Profielfoto van Bouwbedrijf van Ark

Bouwbedrijf van Ark

Witbolstraat 24, 1032 LD AMSTERDAM

Over ons

Bouwbedrijf van Ark uit Amsterdam is al jarenlang uw betrouwbare partner in de bouw. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk

Over Bouwbedrijf Van Ark

gericht op het onderhouden en verbouwen van woningen, bedrijven en kantoren. Ons bouwbedrijf uit Amsterdam neemt zowel kleine als grote opdrachten aan. Met deskundige nauwkeurigheid dragen wij er zorg voor dat alle projecten geheel volgens afspraak verlopen.

Waarom Bouwbedrijf Van Ark?


Kwaliteit en vakmanschap


Het professionele team van ons bouwbedrijf te Amsterdam staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Elke klus, groot of klein, wordt dan ook met precisie en oog voor detail uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring als bekwaam bouwbedrijf leveren wij altijd het beste resultaat bij ieder bouwproject.


Goede Garantie en afspraak is afspraak


U heeft bij ieder project altijd met één aanspreekpunt te maken. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden over gemaakte afspraken. Daarbij leveren wij bij elk project een uitstekende garantie. Wij geloven namelijk volledig in het hoge niveau van onze werkzaamheden.


Lid vakvereniging én geschillencommissie


Wij staan honderd procent achter onze kwaliteitsgaranties. Ons bedrijf is dan ook aangesloten bij zowel een vakvereniging als een geschillencommissie. U weet dus altijd met wie u te maken heeft.